Sök i den här bloggen

söndag 27 november 2011

Holmen VITs resa i Intersport Tjejcup F12

Vi kan väl börja med att konstatera att Holmen F99/00's ledare/föräldrar har genomfört en riktigt bra cup. Med några av Västsveriges bästa F12-lag, täta/spännande matcher, duktiga/tydliga domare och mycket nöjda deltagare kan man inte önska mer. Ännu bättre att vi sett vissa förbättringspotentialer att ta med oss till F11 som genomförs den 10/12!

Resultatmässigt var det kanske sedan inte en av de där cuperna där vårt spel fick mest utdelning...


Holmalunds IF Vit - Alingsås KIK Vit, 2-2
Vi hade såklart hoppats på seger i denna inledande match, men vi fick åtminstone med oss 1 poäng!


Sandared/Sjömarkens IF - Holmalunds IF Vit, 1-0
SSIF 99:or är ett mycket duktigt lag som vi både vunnit och förlorat mot tidigare. Denna match hade fullt tempo rakt över och riktigt surt att vi tappar poäng på ett självmål i slutet av matchen...


Holmalunds IF Vit - Lerums IS, 0-5
Vad ska vi säga... Lerum hade revansch att utkräva efter att vi slagit ut dom ur Kycklingcupen och som dom lyckades med det... En match att dra erfarenheter av när det gäller att vara tydliga i diskussion mellan målvakt och backlinje!


Skepplanda BTK - Holmalunds IF Vit, 3-1
Den sista gruppspelsmatchen var den på förhand tuffaste utmaningen och vi fick helt enkelt inte vårt spel att funka alls, 0-1 är ett typexempel på detta. Det vi tar med oss från denna matchen är Emelies underbara mål på frispark från vår egen planhalva rakt in i Skepplandas målbur!

I 12-minutersmatcher gäller det att få in målen snabbt och släppa till så få som möjligt med tanke på målskillnad. I denna cupen fick vi nästan till öppningen vi letar efter, men vi kan väl sammanfatta med att det är kommunikationen vi kan jobba ännu mer på framåt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00