Sök i den här bloggen

fredag 4 november 2011

Inneträningar på fredagseftermiddagar

Vinnarpokal Elljuscupen F12
När vintern kommer brukar många lag dra ner på träningsfrekvensen och kanske bara kör någon inneträning i veckan. De senaste två åren har detta varit säsongen då Holmens F99/00-tjejer tagit ett extra steg framåt, något som verkligen synts under säsongen 2011...

I höst har vi sedan sista seriematchen haft förmånen att kunna träna ute länge och nu när vi faktiskt går in i november så har vi dessutom tillgång till Alströmmervallens konstgräs en dag/vecka, ända fram till veckan innan julafton! Innetiderna i Holmalyckan är naturligtvis ännu ett plus och nu i Kyckling- och Intersport Tjejcupstider har vi lyckats hitta ännu en lucka där vi fyra fredagar framåt har en timmes extraträning där vi faktiskt har så gott som full laguppslutning varje gång!

Nu på söndag väntar finaler i Kycklingcupen som ett första steg, därefter tar Intersport Tjejcup vid och mot 2012 får vi kanske ett extra kvitto på om våra krigartjejer tagit ännu ett steg i sin utveckling... vart månde detta leda :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00