Sök i den här bloggen

söndag 27 november 2011

Holmen RÖDs resa i Intersport Tjejcup F12

Våra röda damer utgjordes till största delen av våra 99-tjejer och det var ett taggat gäng som laddade upp med att hjälpa till i kassan och kaféet på morgonen innan deras första match körde igång...

Skall man vinna en cup så måste man göra mål, helst många mål och definitivt fler mål än sina motståndare... I denna cupen lyckades vi väl inte riktigt med den målsättningen...


Holmalunds IF Röd - Hönö/Björkö 1, 0-0
Motståndarna i denna match kände vi bara till ryktesmässigt och här visste vi att det gällde att täppa till bakåt. Sammanfattningsvis så lyckades vi väl ta ut varandra i denna match och en ok början på cupen för våra röda hjältar...



Kindaholms FF - Holmalunds IF Röd, 3-1
Dessa motståndare hade vi bara stött på i Hemköpcupen i våras som vi vann. Där slog dom vårt ena lag och det andra laget slog ut dom ur cupen. I denna match hade dom vässat till sitt spel ytterligare och fick in sina målchanser. Vår tröst här var annars Ellens volleymål som nog var ett av cupens snyggaste :)



Landvetter IF - Holmalunds IF Röd, 2-0
Våra röda motståndare har en bra historik i Intersportcupen och denna gång hade dom vässat upp sitt anfallsspel och lyckades trycka ner oss samtidigt som vi inte nådde riktigt ända fram i anfallsspelet.

Alingsås KIK Blå - Holmalunds IF Röd, 0-0
Efter en oavgjord och två förlustmatcher var det bara en sak som gällde... INTE förlora mot lokalkunkurrenten. Om vi säger såhär, det var inte direkt cupens mest fartfyllda match, men vi lyckades i alla fall få med oss en pinne!

Det är väl ganska klart vilken lärdom vi tar med från denna cup... Målskytte är viktigt för att vinna matcher. Vi brukar vara duktiga på detta och vi kan bli ännu bättre!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00