Sök i den här bloggen

lördag 3 december 2011

Sammanfattning, Holmen i Intersport Tjejcup F13 - 2011

Så var det då dags för Holmens 99/00:or att spänna bågen igen, denna gången i F98-versionen av Intersport Tjejcup (där en och annan F97:a också ramlade in på planen ibland :)
Vi har ju tidigare mött och slått lag med äldre spelare så lite var det väl en "se och lär"-turnering för att bygga upp erfarenhet och kanske lyckas ta en och annan skalp...

08.45 - HIF F9900 - Mariedals IK - 0-3
Mariedal var en ny erfarenhet för oss och det visade sig vara ett riktigt passningsskickligt lag med speciellt en spelare som styrde och ställde lite som hon ville. För att göra en lång historia kort så var våra motståndare här lite för bra idag och vann helt rättvist!

10.00 - Trollhättan FKHIF F9900 - 1-0
Trollhättans F98-lag hade med en del 99:or som ju var med och tog en bronspeng i F12-cupen för en vecka sedan. Ett duktigt lag som redan från början försökte sätta fart, men nu var Holmen med på banan! Passningsspelet började sitta, insparkarna gick vår väg och hade det inte varit för de där uschliga stolparna hade vi lett med både ett och två mål. 


Som ofta när ett lag ligger på och pressar får det andra laget en och annan kontringschans och naturligtvis lyckas Trollhättan, på sin i stort sett enda målchans ramla in en boll i vårt mål och en riktigt sur förlust blev det... 

10.30 - HIF F9900 - Floda BoIF Vit - 6-1

Flodas 99:or plockade ju hem silvret i Kycklingcupen för inte så länge sedan och nu hade dom vässat lag med 98:or så vi visste vad vi hade att vänta. Men, Holmens krigare lyckades plocka med sig spelet från förra matchen och helt plötsligt satt nu bollarna i mål också, inte en, inte två, men hela sex gånger!!!

1-0 Veronica
2-0 Helin
3-0 Emelie
4-0 Eleonora
5-1 Emelie
6-1 Siri


Villken underbar revansch från Kycklingcupen och riktigt, riktigt skönt att visa vad vi kan när spelet stämmer!

12.45 - Vallens IF 1HIF F9900 - 1-0
Nu väntade ännu en ny bekantskap och ett lag som både hade vunnit och spelat oavgjort i sina andra matcher idag... Vi visste vad som väntade, vid seger hade vi en riktigt bra chans att gå vidare från gruppen och det var bara att sätta full fart framåt. När domaren blåser för hands i straffområdet kändes det som vår dag, men straffen går tätt utanför och istället lyckas Vallen ramla in det antagligen tristaste, löjligaste mål man sett på mycket länge... ett mål är ett mål är ett mål och får man inte med sig målen så går man inte vidare...


MEN, ett STORT GRATTIS till alla tjejer som visade att Holmen kan när allt stämmer och när vi framåt får möta motståndare i vår egen ålder så skall vi bara ha en fördel av att ha fått möta så här tufft motstånd!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00