Sök i den här bloggen

onsdag 7 december 2011

Nu planerar vi upp vårens/sommarens cuper

Vi gillar, nej vi älskar cuper och speciellt när det flyter på så bra som det gjort vid några tillfällen 2011 när vi gått hela vägen och åkt hem till Alingsås med gyllene medaljer och en fin buckla :)

Nu har vi börjat planera lite mer inför vårens/sommarens cuper och det är ju ett väldigt pusslande. Dels att det finns så många roliga cuper man skulle vilja vara med på, men vi måste också ta hänsyn till både seriespelets (två olika serier + Distriktsmästerskap) alla matcher och även utgå från några utpekade cuper vi sedan länge bestämt oss för att vara med på som Öbollen, Kalles Kaviar Cup och Gothia Cup. Det är väldigt viktigt att vi inte tar på oss för mycket och får ett gäng fotbollströtta tjejer som inte når upp till sin vanliga nivå för att vi matchat för mycket!

Nu har vi börjat slipa på planeringen och vi inleder våren med ett gäng innecuper, sen kör serien igång framåt april och när vi sedan är framme vid sommaren är det liksom grand finale med Kalles och Gothia. Om vi snackar friidrottstermer så skall vi ligga på vår peak då :)

Just nu är cuperna nedan inplanerade... vi får se om det finns utrymme för fler men den diskussionen får vi ta efterhand som fotbollsåret 2012 rullar på!

Innecuper;
Utecuper;

2 kommentarer:

  1. Tur att vi är många ledare :)

    SvaraRadera
  2. Många duktiga tjejer - många duktiga ledare - mycket roliga matcher :)

    SvaraRadera

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00