Sök i den här bloggen

torsdag 15 december 2011

11-mannamatch, Holmalund - Herrljunga/Frisco


Lite sådär i skymundan från Intersport Tjejcup så har faktiskt Holmalunds IF F99/00 genomfört sin första 11-mannamatch (träningsmatch). Söndagen den 11/12 var det samling på Holmalyckan och vi var nog alla överens om att det inte var sådär jättevarmt ute (-3), men det var ett gott gäng som hade samlats!

Herrljunga/Friscos tjejer har vi ju stött på i både cuper och serien förra året och vi vet att det alltid är jämna matcher lagen imellan. Perfekt också att inte heller de hade kört 11-manna tidigare, så det var avspark på jämna förhållanden.

Alströmervallen var för dagen kritvit av frost, men kämpande tjejer gjorde snabbt planen grön. Nu märktes det ganska tydligt att vi behöver öva en hel del på positionsspelet och att det faktiskt är dubbelt så stor yta att sprida ut sig på än när man spelar 7-manna :)

Matchen!? Jo, den slutade oavgjort (0-0) och det kändes som en bra avrundning på en riktigt kul fotbollssäsong. Nu väntar några få inneträningar till och självklart vår AVSLUTNING den 18/12 där vi ser tillbaks på allt roligt vi gjort under året och självklart alla spännande utmaningar som väntar 2012!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00