Sök i den här bloggen

måndag 5 december 2011

Vi smyger runt på motståndarnas lagsidor, Intersport Tjejcup F11

Att leta info och statistik på motståndarnas hemsidor är lite kul innan man stöter på varandra på planen. Nu har vi ju redan mött flera av deltagarna i årets F11 Intersport Tjejcup, men flera andra är nya och självklart passar vi på att se vad dom har skrivit om på sina lagsidor...

Nedan listar vi upp motståndarlagen i alfabetisk ordning och lite mer om vad vi hittat kring matchresultat från året... Surfa gärna över själv och se ifall ni hittar mer!!

Eriksbergs IF
00/01-lag som spelar i Sanktan, blandade resultat med flera vinster, någon oavgjord och någon förlust. Vi misstänker ett starkt motstånd här!

Floda BoIF
3 vunna och 2 oavgjorda matcher i årets serie, ingen direkt info på lagsidan annars, ett lag som kör igång snabbt från början!

Holmalunds IF (Blå/F01)
F01-lag, vunnit Ytterby Cup och Kycklingcupen precis, 8 segrar, 1 oavgjord,
3 förluster och 59-22 i målskillnad i seriespelet!

Holmalunds IF (Vit & Röd F00&99)
Holmens F00:or vann Div 9 Fristad i år (12 vinster, 71-8 i målskillnad) och även varit med och vunnit cuper som Hemköpscupen, SHIF Vårcup, Öbollen och Elljuscupen under året

Hönö IS
Tonvis med info på hemsidan, kul! Spelar i en Göteborgsserie och bla. gjort bra resultat i Bebben Cup nu i höst!

Lerums IS
Går inte riktigt att tyda resultat under året och gästboken fungerar inte så inte heller den vägen kan man luska. Spelar i Göteborgsserie... Vi har ju lång erfarenhet av deras 99-gäng och vi förmodar att en och annan 00:a också varit med i dessa matcher

Sollebrunn AIK
Ingen resultatrapportering från årets serie, deltagit i bla. Kycklingcupen i år. Trevlig klubb som vi mött både en och annan gång.

Stenkullen GoIK
F01-lag, tog silver i Kycklingcupen och Jonsered Cup i år, ställde även upp i Förbo Cup F00 i år!! Lag som satsar mot äldre motståndare brukar utvecklas snabbare så se upp här!

Säve SK
Ingen info alls på hemsidan (!!).... Kan inte heller hitta info/resultat att andra lag mött dessa... Turneringens "dark horse" kanske!?

Trollhättans FK
F00/01-lag som spelar i Div. 10 Trollhättan. Inga serieresultat eller matchreferat på sin hemsida. Nu har vi stött på deras F98/99-lag i Intersportcuperna precis och vet att det är en duktig förening!

Älvängens IK
Ett lag som spelar i 2 olika serier (Aleserien), ingen resultatinfo att hitta på deras lagsida. Annars en klubb med lång tradition inom flickfotbollen! Deras duktiga F99-lag har vi spelat väldigt jämnt mot tidigare

5 kommentarer:

  1. Serieresultat för HIF Blå( finns på deras hemsida under fliken resultat)
    8 segrar
    1oavgjord
    3 förluster
    59-22 i målskillnad

    SvaraRadera
  2. Där ser man, Mea Culpa :)

    Skönt att se det är ordning på oss i Holmen och det gör ju er vinst i Kycklingcupen lite extra rolig, grattis! Fixar till i inlägget direkt!

    SvaraRadera
  3. Tog en titt på 00:ornas Div 10 för 2010 och det känns verkligen lite som ni går i våra fotspår :) (1 förlust, 3 oavgjorda, 9 vinster och 54-18 i målskillnad) http://holmalundsif.se/konton/836/arkiv/filer/holmalund_f00_resultat_2010.pdf

    SvaraRadera
  4. lite inside info..Säve SK e rätt vassa..så intersportcupen verkar vara en riktig svår Cup att vinna med så många bra lag...Det blir taggtråd te kvällemat ikväll för Hönötjejerna..

    SvaraRadera
  5. Tack för förhandstipset Putte :)
    Svårt att få koll på lag som annars inte lägger upp några resultat, men det har vi ju varit med om tidigare att det kan bli överraskningar. Perfekt att få lite inside-tips :)

    SvaraRadera

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00