Sök i den här bloggen

söndag 23 januari 2011

Sparbanken Cup 2010, 3 x 2


KIK:s sparbanken cup som spelades 22-23 januari blev ytterligare ett bevis på att vi numera kan mäta oss med de bästa lagen i båda åldersklasserna cupen blev också ett bevis våra svagheter nämligen målskyttet och straffsparksläggning.


Resultat F 99
I F 99 ställde vi denna gång upp med ett lag med lite mer erfarna tjejer och ett lag blandat med en del erfarna tjejer och en del nybörjare. Båda lagen gjorde bra ifrån sig och båda lagen föll på att vi inte kan få in bollen i mål. Ett av lagen åkte ut redan i gruppspelet medan det andra laget med lite mer erfarna tjejer gick obesegrade genom gruppspelet och vi minns framförallt en riktigt intensiv match mot KIK:s 99 tjejer som slutade 0-0 där spelet böljade fram och tillbaka och där båda lagen hade chanser att sätta dit ett avgörande mål. I kvartsfinalen fick vi återigen beviset att vi måste sätta våra målchanser det hjälper inte att vi pressar hela matchen om vi inte kan sätta bollen i mål.

Vi lyckades inte heller med detta i förlängningen och sedan åkte vi ut på straffar som vanligt får man väl säga. det är trist när man är det klart bästa laget men ändå inte går vidare men så är det att fotboll går ut på att göra mål och det är enklare att försvara sig än att vara kreativ och göra mål. Det blir ett helt annat spel när vi kommer ut då ytorna blir större och vi kan använda oss av vår snabbhet på ett annat sätt. Avslutningsvis vi hänger med de bästa lagen men måste bli bättre på att skapa målchanser och sätta dit dom.



F-00
Båda våra lag gör en väldigt fin turnering och trots att vi har många trötta tjejer från gårdagens 99 spel går båda våra lag obesegrade genom hela turneringen och slutar på delad 3:e plats. Bägge lagen åker ut på straffar i semifinalen. Lite snöpligt att båda åker ur på straffar då båda lagen inte förlorat någon match men så är det ibland och vi måste bli bättre i straffskyttet.

Vi märkte också i semifinalen att de av våra tjejer som hade tuffa matcher från gårdagen i benen började tröttna och det fanns inte lika mycket spring i benen på de tjejerna längre. Hursomhelst en jättefin insats enda förening med två lag i semifinal och inga förluster. Det är snart våran tur att segra igen precis som vi gjorde i Borås!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00