Sök i den här bloggen

torsdag 13 december 2012

Nu varvar vi ner 2012

Så börjar då ett låååångt fotbollsår nå sitt slut och nu är det bara nästa vecka kvar och sen får tjejerna vila fram tills mitten januari då vi kör en första träning innan det är dags för Sparbankscupen här på hemmaplan.

På måndag 17/12 har vi ett nytt gäng som står på ICA Maxi och hjälper kunderna att packa påsar. Kanske såhär i juletider att vi slår rekord där med givmilda kunder som lägger en slant till tjejernas Barcelonaplaner :)


På tisdag 18/12 genomför vi årets sista träning och även om vi vet att en del stuckit iväg på tidig julledighet så hoppas vi ha en riktigt skön samling Holmentjejer på plats i Holmalyckan! 18:30-20:00 på Holmalyckan som vanligt!!

På onsdag 19/12 har vi då vår avslutningsträff för året när i stort sett hela laget samlas på Stures Bowling och  tävlar med lite annorlunda bollar, käkar gott och minns det härliga fotbollsåret som gått!! 18:00-20:00 är vi där och vi samlas någon kvart innan så vi inte missar någon bowlingtid (tar en stund att hitta skor som passar etc)

Ibland behöver man längta lite efter fotbollen och med tanke på att vi i stort sett kört non-stop sen januari med sommarcuperna Kalles Kaviar Cup och Gothia Cup så blir detta första pausen från fotbollen på ganska länge :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00