Sök i den här bloggen

måndag 10 december 2012

Ännu en kväll på ICA Maxi


Så är då näst sista arbetspasset på ICA Maxi i Alingsås avklarat för i år och riktigt kul att tjejerna får dessa möjligheter att öka på vår lagkassa! Under en sån här kväll med påspackning drar vi in ungefär 1.000 kr till laget och självklart är varje liten krona ett välkommet tillskott och självklart ett stort tack till alla kunder på Maxi som hjälpt tjejerna under denna och andra kvällar!

Lite roligt är det att se att hjälpen upplevs olika när en del inte alls vill ha hjälp (även om dom köpt mycket varor), andra som kanske bara handlat en påse tar gärna emot hjälp. Vissa får mycket hjälp och försvinner med ett "tack för hjälpen", andra tycker det är jättetrevligt att få hjälp och förstår att tjejerna samlar ihop till något och skänker en slant, någon blir sur för att dom "minsann klarar det själva" osv.

Överlag märker vi ändå att sådär 99% av kunderna tycker att det är riktigt trevligt att få hjälp att packa ner varorna och en stor eloge till alla Holmentjejer som hjälper till, ni gör ett riktigt bra jobb att visa upp vårt lag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00