Sök i den här bloggen

måndag 24 december 2012

Holmalunds IF F99/00 - Players, del 2

Igår presenterade vi spelarna 1-8 och nu är det dags för ett gäng nya tjejer. Eller, nya och nya... dom flesta av tjejerna i Holmalunds IF F99/00 har spelat ihop i några år nu och det roligaste är att varje ny tjej som kommer med i laget ganska snabbt känner att dom lika gärna kunde varit med från början. Precis sådant som gör att duktiga fotbollsspelare tillsammans bildar ett riktigt lag!

#09. Elenora Aliu<br /><b style="color:red">Mitt/Målvakt</b>#09 - Elenora Aliu
Lagets energiknippe #1 utan tvekan :) Elenoras talang och uppfinningsrikedom på planen har redan från start satt spår i våra resultat. I matcher där det stått och vägt har ibland en klack från #9 varit den förlösande faktorn som gjort att Holmen till slut vunnit!
#10. Helin Widad<br /><b style="color:red">Central Mittfält</b>#10 - Helin Widad
Kanske lagets spelsmartaste tjej!? En balansspelare som är lika duktig på anfall som försvar och alltid en säkerhetsfaktor på planen med sitt lugna och taktiska spel. Mer än en motståndare har gett beröm åt vår #10, en väl värd siffra på ryggen!

#11. Klara Ekström<br /><b style="color:red">Vänster Mitt/Back</b>#11 - Klara Ekström
En av våra tuffaste backar som med snabbhet och tyngd visat sig redo för större planer trots att hon tillhör de yngsta i laget! Rikta in Klara på ett tydligt mål så är hon som en målsökande missil som aldrig någonsin släpper till en millimeter utan kamp! Många motståndare har fått träffa henne på väldigt nära håll!

#12. Frida Söderberg<br /><b style="color:red">Offensiv Mittfält</b>#12 - Frida Söderberg
Vår mittfältare Frida viker verkligen aldrig ner sig, även om motståndarna ibland är mer än huvudet högre! Med kanske lagets bästa kondition och aldrig sinande energi är Frida ofta den som håller bollen kvar i laget så vi kan flytta upp våra positioner och gå till anfall! Passningssäker och löpvillig är Frida verkligen en ledstjärna!


#13 Ellen Stolt Trennsby<br /><b style="color:red">Vänster Back</b>#13 - Ellen Stolt-Trensby
Med i laget från start och med rejäl fysik och styrka har Ellen i backposition jagat ifatt fler än en anfallare och rensat i stort sett "rena" målchanser! Ellens skott är stenhårt och lyfter ibland upp våra anfallare redan från vår egen planhalva och vänder då matchbilden snabbt!

#15. Linnea Andersson<br /><b style="color:red">Vänsterytter</b>
#15 - Linnea Andersson
Ännu en tjej med grunden i handbollen, men sen säsongen 2012 är det uteslutande fotboll som gäller och vilka kliv denna dribblingsskickliga tjej gjort under året. Silvermedaljen i Kycklingcupen F14 och hennes två mål i vår egen tjejcup nu i december kröner verkligen en riktigt bra utvecklingskurva under året!

#16. Moa Tillgren<br /><b style="color:red">Vänster Mittfält</b>#16 - Moa Tillgren
Ännu en dribblingssäker tjej som varit med lääänge i laget. Moas vänsterfot har lyft in hur många perfekta assist som helst under säsongerna och att hon i Kycklingcupen blev upplånad till vårt 98-lag visar att det är fler som ser kvalitén hos denna duktiga fotbollstjej!
#18. Siri Hedendahl<br /><b style="color:red">Offensiv Mitt</b>
#18 - Siri Hedendahl

Siris spelteknik är krävande men har gett många fina resultat genom åren. En tjej som alltid sliter, oavsett om det är i den vanliga kantrollen eller mitt i planen som spelfördelare. Kombinerar man härliga inlägg med fantastiska frisparksmål så har ni Siri i ett nötskal!




Sådär, då har vi gått igenom 2/3-delar av laget och imorgon kommer de avslutande åtta tjejerna att få "visa upp sig" :) Välkomna tillbaka!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00