Sök i den här bloggen

lördag 29 december 2012

Ett samlat 2012 för Holmen, del 4

Då närmar sig slutet på en riktigt lång och rolig fotbollssäsong, nu börjar så smått fokus skifta mot futsal, men en utomhusutmaning väntar fortfarande...
Samlat Silverlag i Kycklingcupens F14-grupp 2012
Oktober 2012
Nu börjar gräsplanerna stänga ner och vi får lov att hyra in oss på Alströmmervallens konstgräs för att kunna fortsätta att träna utomhus. Kombinerat med två dagar inomhusträning så säkerställer vi att alla i laget kan fortsätta träna på en hög nivå även om nu andra aktiviteter börja komma in i veckoplaneringen. Oktober i Alingsås har som vanligt ett stort mål och det är Alingsåsalliansens Kycklingcup, där vi i år ställer upp med flera lag i både F12 och F14. Slutresultatet är riktigt bra när vi i F12 plockar hem ännu ett brons och i F14 går snäppet högre när två av våra lag först möts i semi och vi sen är 20 sekunder från att slå ut KIKs duktiga 98:or i finalen. Silver och Brons i en 98-klass är verkligen mer än vi hade förväntat oss och nästa år kommer det bli rejält med Holmentjejer när hela laget kommer köra just i F14-klassen! Mer i månaden är avslutning på 99:ornas Zonläger och vårt föräldramöte som sammanfattar året hittills och kort går in på kommande utmaningar...

Uppladdning inför en av våra vinstmatcher i Novemberserien 2012
November 2012
Här kommer den extra utmaningen vi nämnde tidigare... Varje november har Göteborgs Fotbollsförbund en mini-serie där lagen i olika åldrar delas upp i olika nivåer för att spela en match varje helg i månaden. Vi har rankats in i den högsta gruppen och med tanke på hur duktiga Göteborgslagen är vet vi att det kommer att bli en utmaning. Första matchen hamnar lite dumt när 5/6-delar av ledargänget är iväg på utbildning, men därefter växlar vi upp rejält och vinner samtliga tre och visar verkligen att vi spelar i samma division som Göteborgslagen i samma ålder... Under november passar även ett gäng tjejer på att gå domarutbildning och döma F8-klassen i Holmalunds Tjejcup och Holmalunds IF inviger vår egen konstgräsplan, Elmander Arena under pompa och ståt :)

ETT LAG - Som "vanligt" har vi oturen att möta varandra i Tjejcupens slutspel...
December 2012
Första helgen i december rivstartar med vår egen Tjejcup i F12 och F13-klassen där vi försökt få med minst en förälder per spelare då vi verkligen behöver all möjlig hjälp för att dra runt denna cirkus :) F12-klassen är allra mest framgångsrik då vi för andra året i rad når final, men får se oss besegrade av Södra Härenes duktiga tjejer. I F13-har vi med hela tre lag där ett vinner sin grupp i stor stil, men sen direkt åker på silvermedaljöserna från Sjömarken/Sandared, de andra två lagen kämpar rejält och tar en och annan skalp, men när man har tanken att verkligen få med hela laget är det ibland svårt att gå hela vägen mot lag som endast låter de allra mest utvecklade spela. Resten av månaden trappar vi sen ner på träningsmängden för att till sist genomföra en i stort sett fullsatt avslutning tillsammans och se tillbaka på ett riktigt härligt år där vi vunnit många segrar, både på och utanför planen och framförallt säkerställt att Holmalunds IF F99/00 inte bara har kvar sin starka trupp och också kontinuerligt fyller på med fler duktiga tjejer som har förmågan att se vart vår satsning är på väg!

TACK för i år alla duktiga, härliga, underbara tjejer i laget! TACK alla föräldrar som ställt upp med än det ena, än det andra! TACK alla ni som stöttat våra tjejer som sponsorer, publik på matcher eller bara kommit med uppmuntrande ord när det kanske känts tungt någon gång! Ni är alla lika viktiga för att vi tillsammans ska ta ännu ett steg framåt nästa år!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00