Sök i den här bloggen

söndag 23 december 2012

Holmalunds IF F99/00 - Players, del 1

Igår gick vi igenom alla nya härliga tjejer som dykt upp i laget under 2012 och det är ju verkligen helt otroligt roligt att se alla dessa nya duktiga tjejer som kommer till vårt lag, men det finns ju såklart anledningar och den allra största är såklart Holmentjejerna som varit med ett tag och därför tänkte vi nu, i nummerordning presentera ALLA våra duktiga tjejer lite närmre, enjoy :)

#01/99. Veronica Köhler<br /><b style="color:red">Målvakt/Mittback</b>#01/99 - Veronica Köhler
Veronica är en av tjejerna som hängt med från början och har som målvakt räddat oss mer än en gång och som mittback visat styrka och passningsprecision som så väl behövs. Framröstad till årets lagspelare 2012 och en tjej som alltid ställer upp!
#02. Cornelia Strandh<br /><b style="color:red">Anfall/Back</b>#02 - Cornelia Strandh
Cornelia anslöt hösten 2009 efter sommarfotbollsskola hos KIK (!!) Sedan start en väldigt försvarsbenägen tjej som ändå i anfallsposition 2012 lyckats väl som målgörare. Årets träningsvilligaste tjej med 89% närvaro på våra aktiviteter!

#03. Amanda Morrison<br /><b style="color:red">Vänster Mitt/Back</b>#03 - Amanda Morrison
2011 anslöt sig Amanda (som tidigare spelat med Sollebrunns AIK) till Holmens röda tjejer. Amanda har som rivig back drivit upp tempot ett snäpp i backlinjen och i årets Kycklingcup F14 var det hon som med en resolut frispark mot KIK i kvarten, såg till att ta vårt lag till semifinal!

#04. Wilma Lindblad<br /><b style="color:red">Höger Mitt/Back</b>#04 - Wilma Lindblad
Handbollstjejen Wilma kom till oss förra året och kandiderar starkt på lagets gladaste tjej :) En back som aldrig viker ner sig och när taggarna från handbollen växer ut även i fotbollen lär våra motståndare få känna på än mer fysik nästa år! Energi och tempo i överflöd som kommer behövas till nästa års spel på större planer!

#05. Vera  Sigvardsson<br /><b style="color:red">Högerytter</b>#05 - Vera Sigvardsson
Ännu en "veteran" i gänget som på kanten spelat fram till många mål och även tryckt dit ett bra gäng själv under året som gått. Veras tempo och energi chockar ofta motståndare som inte hinner få kontroll på bollen innan det är för sent.

#06. Nora Abdulhadi<br /><b style="color:red">Vänster Mitt/Back</b>#06 - Nora Abdulhadi
Nora har även hon varit med sen starten och testat flera olika positioner där hon med sin styrka och bollskicklighet gör sig själv mest rättvisa i laget. Under 2012 har det framförallt varit i backposition där Nora mer än en gång plockat bort en anfallare och lugnt och fint dribblat sig framåt i anfall.


#07. Emelie Nyberg Haliti<br /><b style="color:red">Anfall/Målvakt</b>#07 - Emelie Nyberg-Haliti
2011 års skyttedrottning som i år spelat flest matcher av alla då hon även visat sina talanger i mål och där spelat i samtliga divisioner vi deltagit i. Emelies energi har en förmåga att lyfta hela laget och det är mer än en match som hon varit med och avgjort. 2012 års mesta "matchkanon" talar sitt tydliga språk!

#08. Nelly Johansson<br /><b style="color:red">Höger Back</b>#08 - Nelly Johansson
Nelly har också hängt med sen tidigt i laget och för varje år vuxit i sin backroll. Trots sin ringa storlek är det få tjejer oavsett ålder som kommer förbi och det är många fina passningar nere från backlinjen som assisterat till flera av lagets mål!




Imorgon presenterar vi åtta nya spelare i Alingsås skönaste tjejlag, välkommen tillbaka :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00