Sök i den här bloggen

tisdag 25 december 2012

Holmalunds IF F99/00 - Players, del 3

Då har det blivit dags för avslutande del i vår stora spelarpresentation inför kommande säsong. Det är inte svårt att hitta positiva saker att skriva om tjejerna, men däremot att försöka hålla sig till 2-3 meningar per tjej för att inte fylla upp hela bloggen har visat sig svårare än först tänkt :)

#19. Emilia Evertsson<br /><b style="color:red">Höger Mitt/Back</b>#19 - Emilia Evertsson
Ännu en tjej som under säsongen 2012 beslutat sig satsa helt på fotbollen. Emilia har testat i stort sett samtliga positioner i laget och med sin orädda och passningssäkra spelstil och energin att hela tiden satsa fullt i varje kamp för att sen lugna ner spelet är starkt bidragande till våra vinster i tex. Novemberserien 2012.
#20. Emmie Falk<br /><b style="color:red">Vänster Back</b>#20 - Emmie Falk
Sen 2011 har Emmie och prövat sig fram i laget och i år har vi sett en härlig uppväxling där hon verkligen vågar utmana motståndarna. Största ovationerna under året dock har Emmie fått för sitt orädda målvaktsspel både utomhus såväl som i innecuper!
#21. Emma Alingsjö<br /><b style="color:red">Höger Back</b>

#21 - Emma Alingsjö
Tjejen som verkligen älskar snygga glidtacklingsbrytningar och verkligen använder sin tyngd i närkamperna från sin backposition! Kamp till hundra procent är Emmas motto och det har hon verkligen visat i de matcher hon varit med i!
#24. Mayah Larsson<br /><b style="color:red">Höger Back</b>

#24 - Mayah Larsson

Låt inte Mayahs leende lura dig, här är en tjej som satsar fullt ut i varje situation och verkligen går in i närkamper utan att bry sig ett dyft om vem motståndaren är. Det gör ont att försöka komma igenom Holmens försvarslinje!!
#27. Jonna Johansson<br /><b style="color:red">Höger Mittfält</b>

#27 - Jonna Johansson
Jonna kom med i laget 2011 och har verkligen visat att trots att hon inte spelat i lag innan dess så är hon verkligen satsar 100% när det gäller!! Jonna är tjejen som löper smart både med och utan boll och hjälper till att öppna upp luckor i matcherna!!

#28. Lovisa Olsson<br /><b style="color:red">Vänster Mittfält</b>#28 - Lovisa Olsson
Lovisa kom från SK Mjörn under 2011 och är kanske en av de spelare i laget som ger mest i närkamper oavsett vart på planen det må gälla. En starkt bidragande del i våra vinster är lagets konstanta press och där är Lovisa ett lysande exempel på exakt hur man stressar sönder ett försvar!
#9. Vilma Berglund<br /><b style="color:red">Vänster Forward</b>
#9 - Vilma Berglund

Alingsås Tennisess #1 är såklart också en duktig fotbollsspelare och visar tydligt sin bollkänsla och heta vilja att vinna när det är fotbollsmatch. Vilma har en vinnarskalle av guds nåde och ramlar hellre ihop av trötthet än förlorar ett enda poäng!

#111. Alva Flodvall<br /><b style="color:red">Back/Målvakt</b>#111 - Alva Flodvall
Så rundar vi av med ännu en tjej som varit med i laget sen starten. Alva har till största delen varit vår målvaktsklippa bland dubbelnollorna, men har under 2012 allt mer kommit ut som en stark och tuff back som inte viker ner sig när det smäller på!



Så! Då har ni fått en bild över alla 32 underbara fotbollstjejerna i Holmalunds IF F99/00 Exakt hur lagsammansättningar ser ut inför 2013 är fortfarande inte helt klart, men vad som än händer kommer våra motståndare få rejäla utmaningar när Holmens röda tjejer ställer upp för match!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00