Sök i den här bloggen

lördag 8 december 2012

Holmalunds Tjejcup F14 - Nu är matchåret 2012 slut

Så var det då dags för årets sista cup och det är ett blandat F99/00-lag som ställer upp i Holmalunds Tjejcup F14 (tjejer 98). Helt medvetet att denna turnering fullkomligt dräller av superduktiga 98-lag (Gothia Cup-vinnare med mera) så är det ändå en grym matcherfarenhet att ta med sig till nästa år!

Holmalunds IF Blå - Södra Härene IF, 2-1 (Elenora x 2)
Nu är SHIFs äldre lag absolut inte samma som deras 99/00-lag, men att se våra "Blåa" tjejer rulla runt bollen och Elenora iskallt kan placera in den bakom duktiga Moa två gånger om lovade en riktigt trevlig cup.

Eriksbergs IF Blå - Holmalunds IF Blå, 4-2 (Lisa x 2)
Matchen mot Eriksberg kör igång och det här känns riktigt bra. Lisa kör sin patenterade "över huvudet på utrusande målvakt" och 1-0 till Holmen efter några minuters spel. Erikbsberg jagar hårt och reduceringen en stund senare känns inte orättvis, men att dom därefter nästan direkt nyper bollen efter avspark och gör 2-1 är bittert. Lisas reducering en stund senare är grym och vinden blåser vårt håll (tror vi), men då förlorar vi en närkamp på mittplan och Eriksbergs tyngd pressar in 3-2, 4-2 mot slutet matchen är en sån där miss som kommer ibland och tyvärr kommer vi inte tillbaks.

Holmalunds IF Blå - Landvetter IF Röd, 1-5 (Molly)
Landvetters tjejer är duktiga och här gör Holmen en grym match och äger stundtals hela spelet. Tyvärr får vi inte till det helt hundra och Landvetters tjejer kontrar verkligen sönder oss med grymt snabba löpningar. Siffrorna är betydligt större än matchbilden egentligen skulle visat.

Holmalunds IF Blå - Stenkullen GoIK, 1-3 (Molly)
Stenkullens duktiga 98:or hade om möjligt varit än mer trögstartade idag och en mikroskopisk chans till avancemang fanns här om vi lyckades slå dom med många mål. Med andra ord fanns bara ett läge och det var full fart framåt och tyvärr som vanligt öppnar det sig bakåt och våra motståndares rutin visade sig i denna match när dom fick bollen med sig i stort sett varje närkamp. 

Även om vi inte vinner matchen så faller vi med flaggan i topp och nu går vi in i en lite längre tid med vila fram till Sparbankens Cup i mitten januari!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00