Sök i den här bloggen

onsdag 29 maj 2013

En härlig träning med Rudy Alvarado

Idag har vi haft finbesök på Elmander Arena och då pratar vi inte om Johan Elmander som stod i mål (!) på P06/07s träning (Johan släppte dessutom in mål så han var inte jättepoppis bland småttingarna :) utan vi pratar om Rudy Alvarado som dök upp som gästcoach hos Holmen på dagens träning med fokus passning och avslut.

Vi har ju lärt känna Rudy via hans fotbollsblogg & Twitter och  sett ett brinnande intresse för all fotboll och framförallt en härlig källa till att följa även ungdomsfotbollen i Västsverige. Verkligen en av extremt få källor alls på ett område som sysselsätter hur många personer som helst, kudos!

Idag fick vi se en annan sida av Rudy, nämligen tränaren som får 24 tonårstjejer att både vara tysta, lyssna och gång på gång utföra övningar som vi i vissa fall inte ens provat på tidigare. Helt otroligt och väldigt inspirerande (noteringsblocket är fullt, vissa övningar dyker nog upp redan nästa träning :)

Från oss i Holmalunds IF F99/00, ett stort tack till en person med ett stort hjärta för fotbollen!!

Hela gänget från dagens träning, inklusive inlånade F01:or och Rudy Alvarado i mitten

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00

Uppdatering direkt till din mail!