Sök i den här bloggen

fredag 24 maj 2013

W.O från Kronäng på söndagsmatchen

Kronängs IF hade vi inte stött på alls innan Sparbanken Cup F14 nu i januari. Då mötte vi dom istället tre gånger om (eftersom vi hade med tre lag) med resultat två vinster för Holmen och en oavgjord match. Men, inomhusfotboll är en sak och utomhus är något helt annat vilket visar sig i att det faktiskt är en ren seriefinal som vi får se nu på söndag när gästande Kronäng efter fyra omgångar leder Division 5 Borås med en pinne mer än Holmalunds IF. Kronäng har vunnit 3/4 matcher medans Holmen har vunnit 2/4, men också spelat 2 oavgjorda. Målmässigt har vi gjort fler och släppt in färre mål så vi hoppas att trenden fortsätter även i denna match :)
Nu fick vi tyvärr precis ett samtal från Kronängs ledare som beklagar att man inte får ihop ett lag till söndagens match och då tvingas lämna W.O. Väldigt tråkigt och än tråkigare att Kronäng drar sig ur Division 5 Borås då dom känner att dom inte har tillräckligt med spelare för att hålla ett lag aktivt här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00