Sök i den här bloggen

lördag 25 maj 2013

Zonsamling med VFF för Dubbelnollorna

Våra 99:ers har ju kört på ett år med VFF Zonträningar och idag var det äntligen dags för våra dubbelnollor att samlas tillsammans med några av de mest drivna tjejerna i samma ålder från Alingsås KIK, IK Falköpings KIK, Friscopojkarna, Skepplanda, Södra Härene och Vartofta uppe på Tånga Hed.

Vi ledare tycker såklart det är riktigt roligt att se hela 15 Holmentjejer som anmält sig här och även om det nu tillkommit några tjejer (tex. FKIK) så står ändå Holmen för drygt hälften av alla duktiga fotbollstjejer på plats idag. Vi ska inte kommentera själva dagen så mycket mer än att vi blir riktigt stolta att se en så aktiv skara tjejer, tysta (!), lugna (!!) och hela tiden intresserade av vad Zontränarna visar och pratar om. Vi har pratat en del på träningarna om att det är precis detta vi vill se och idag visade ni alla precis det som är så viktigt att tänka på nämligen att lyssna aktivt, göra övningarna ordentligt, inget gnäll, inga sura miner utan bara ett helt underbart gäng tjejer och som Zonkaptenen B-O sa mot slutet av dagen "vissa årgångar sticker ut och detta ser riktigt, riktigt bra ut!" Grattis alla tjejer och stort tack från oss alla för det ni visade idag!

ett förväntansfullt gäng dubbelnollor vid första Zonsamlingen - presentation

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00