Sök i den här bloggen

torsdag 13 oktober 2011

Vintercuper och sponsorsinfo


Nu börjar det trilla in inbjudningar till diverse inomhuscuper framåt och v.3 är det dags för Alingsås KIK's Sparbankens cup (och i 2012 skall vi väl förbättra bronspengarna från 2011 va :), Floda BoIF's Förbo Cup spelas helgen efter och med tanke på att dessa cuper brukar krocka kan det ju vara kul att testa något nytt där också...

I februari har vi redan klara Öbollen Innecup och i mars får vi väl se om det blir Midhage Cup (Silver att förbättra) eller någon annan... Framåt april är det ju dags för Hemköp Cup i Vårgårda och där har vi ju ett Guld att försvara (och bronspengar från året dessförinnan)

Sen kanske det dyker upp något helt nytt, men det hänger ju också mycket på att vi får in sponsorspengar för att kunna komma iväg. Om du/ditt bolag har möjlighet att lägga en slant (det är dessutom avdragsgillt!) så får ni gärna läsa lite mer på denna informationslänk för intresserade sponsorer till Holmalunds IF F99/00!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00