Sök i den här bloggen

torsdag 27 oktober 2011

Kycklingcupen - Gruppkoll #2 - Sollebrunn

Gruppmotståndare #2 är Sollebrunn och här kommer bli riktigt intressant då vi inte mötts under hela 2011. 

2010 möttes vi två gånger om i serien (se resultat från Division 10, 2010 i denna PDF). Holmen inledde uppe i Sollebrunn genom att i ett härligt vår-regn spela ut hela vårt register. SAIK inledde genom att pressa hårt mot Holmens mål, men fick efter ett litet tag börja fokusera på att försvara sig. Matchen slutade 2-9 och både Eleonora och Siri lyckades trycka in var sitt hat-trick :)

Sista seriematchen för året kom då Sollebrunn på besök till Brogården och under året hade vi sett att resultaten börjat rulla deras väg, dom hade tex. bara en vecka innan besegrat Södra Härene, så det skulle bli en intressant serieavslutning. Återigen var det en lite trög inledning för Holmen, men första halvlek avslutades med ett inledande mål av Moa. Andra halvlek släppte det rejält och efter spel mot ett mål slutade matchen 5-0 till Holmen och en riktigt skön avslutning på säsongen!

Nu måste vi komma ihåg hur mycket vårt eget lag har utvecklats under 2011 så förvänta er en stentuff match på lördag mot ett antagligen revanschsuget SAIK! Det är bara att köra på med samma fina spel som vanligt så hoppas vi på favorit i repris från förra årets möten med Sollebrunn!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00