Sök i den här bloggen

torsdag 20 oktober 2011

Elljusträning, eller...

Fredag kväll har vi hyrt in oss i Nolhagahallen för att känna på det här annorlunda underlaget där vi förhoppningsvis skall spela finaler andra helgen i årets Kycklingcup...

Nu börjar vi spela ihop de tre jämnstarka lagen som skall köra i var sin grupp under årets Kycklingcup. Det kommer bli riktigt spännande att se hur vi tar oss an våra motståndare och i år tränar vi på lite nya taktiker som nog kommer överraska många :)

För varje lag har vi satt ihop starka positioner både i mål, back/mitt och anfall och blandat friskt med 99/00 i nya konstellationer och efter några inneträningar tillsammans börjar vi känna att det här kan gå hur långt som helst! Tittar vi på de andra lagen så är det endast  våra lokala vänner i KIK som också kör tre lag, något som man kan tycka öppnar för att alla i laget verkligen ska få chansen att delta i denna roliga cup!

Det är ju verkligen något helt annat att spela innefotboll, fem tjejer på plan och en boll som känns som den är dränkt i vatten när man skjuter. Att ta med sig spelet från gräsplan är absolut inte det lättaste och vi får vara väl medvetna om att nu är det helt nya regler för att vinna en match. Något som verkligen suttit perfekt under årets säsong är ju våra snabba passningar och matchtempo som få motståndare har kunnat matcha. I de korta  matcherna inomhus kommer detta göra en stor skillnad och med vår bredd är det bara att köra på stenhårt från minut ett och byta snabbt som fasiken om man blir trött.

Förutom Kycklingcupen väntar nu närmast på söndag Bebbens cup på konstgräs utomhus, veckan därefter är det Kycklingcup och kanske då även helgen därefter. Slutet november är det vår egen Intersport Tjejcup för F12 (där vi precis fått höra den roliga nyheten att vi lockat ner härliga Skultorp) och därefter någon vecka in i december är det dags för F00 i Intersport Tjejcup där vi lockat upp sköna Hönö... vår förhoppning är såklart att få in fulla grupper (24 lag) i varje del som vi själva spelar i, har ni inte redan anmält er så hittar ni förresten mer info på länken nedan!!

Intersport Tjejcup hos Holmalund

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00