Sök i den här bloggen

onsdag 19 oktober 2011

På söndag väntar Bebben

Nu har vi en sista träning kvar innan det är dags för Bebben Cup i Sävedalen på söndag. Det är en ren F11-cup och när vi kallade hela dubbelnollegänget så hörsammade faktiskt 13 stycken tjejer så det kommer att bli en rejäl trupp som Holmen kommer ner med!

För ganska exakt ett år sedan var nästan samma gäng med och tog Guld i Borås Arena Ungdomscup och i år stod vi i valet och kvalet om vi skulle komma tillbaks och försvara vårt guld eller sikta mot nya höjder. Det blev en ny utmaning och förutom IK Zenith (som vi mötte i både gruppen och finalen av Öbollen i år) har vi egentligen bara stött på några från Halvorstorps IS (vars 99:or vi mötte i finalen av Elljuscupen) och annars är det helt nya motståndare.

Kommer förresten bli riktigt spännande att köra första matchen mot Hönögänget och deras trevliga lagledare Putte! Vi spelade i samma turnering (Öbollen) i somras, men stötte aldrig på varandra så det kan nog bli en rolig bekantskap, verkar vara ett gott gäng :)

Söndag kommer också bli vår sista utomhuscup för året, men förhoppningsvis får vi till någon träningsmatch på konstgräset också i höst. Vi har ju ändå bokat upp en hel 11-mannaplan, varje söndag fram till 18 december :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00