Sök i den här bloggen

lördag 1 oktober 2011

Mycket fotboll på gång framåt

Ikväll är det ju dags för finalspelet i Elljuscupen, men det är bara början på en riktigt härlig fotbollshöst för våra Holmentjejer...

Nästa inplanerade cup är Bebben Cup (F11) i Sävedalen den 23/10, en ny upplevelse och vi hoppas stöta på många roliga Göteborgslag :) Bara en vecka därefter är det dags för Kycklingcupen i Alingsås (F12) och i år skall vi inte gå direkt in i den cupen som första inomhusbekantskap som tidigare år. Istället har vi nu lagt upp ett gäng extra träningsdatum inomhus för att verkligen komma väl förberedda till de väntande innecuperna. Att ta med vårt fina spel från utomhussäsongen och omvandla det till ett snabbt och effektivt inomhusspel kommer att behöva extra träning.  Detta är något vi märkt av tidigare säsonger och i år skall ingen kunna säga att vi inte gett möjligheter att öva innan cuperna kör igång :)

Vi har bokat upp både NOLHAGAHALLEN (för att öva extra inför den kommande Kycklingcupen) såväl som vår egen A-HALL för att verkligen kunna nöta in varenda millimeter av planen inför vår egen kommande Intersport Tjejcup!

Intersport Tjejcup hos Holmalund

Öbollen var ju förresten annars en trevlig cup förra sommaren och nu när samma arrangörer anordnar en inomhusturnering till våren så åker vi gärna tillbaks till Öckerö! Vi har som första lag anmält 1 lag till F99 klassen (4 mars) och 2 lag till F00 klassen (26 februari). Mer info och detaljer kommer att dyka upp på Öbollens hemsida (känner vi förresten inte igen den foten på deras förstasida!!? :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00