Sök i den här bloggen

onsdag 26 oktober 2011

Kycklingcupen - Gruppkoll #1 - Frisco/Herrljunga

Tänkte vi skulle kolla lite på de kommande gruppmotståndarna i Kycklingcupen och vi börjar med vår inledande match mot Frisco/Herrljunga.

Frisco/HSK är ett riktigt duktigt lag som vi mött några gånger genom åren. Laget har en spelstil som påminner en hel del om Holmens och det brukar bli täta, jämna matcher. 2010 mötte vi faktiskt bara Frisco/Herrljunga en enda gång i serien och då blev det vinst för Holmalund med 1-0. Har du lite tid över kan det vara kul att kolla tillbaks på hur fler gamla resultat från 2010.

I år har vi mötts några gånger och det började med vårt möte i SHIF's Vårcup 30/4. HIF- Frisco/Herrljunga, möts som sista match i cupen, en tuff match som länge står och väger men Holmen trycker in första målet och 2-0 kommer på en straff i de sista minuterna. Slutresultatet i cupen blir att Holmen vinner med Frisco/HSK som god tvåa!

Första seriemötet kom en dryg månad senare när vi fick besök på Brogårdsvallen. Våra motståndare tryckte på och lyckades få in det första matchmålet. Holmen pressar vidare och lyckas reducera till ett rättvist 1-1 resultat i matchen...
HIF - Frisco/Herrljunga, 1-1, Matchens Kanon: Cornelia

Det skulle dröja fyra månader innan det var dags för returmöte i Herrljunga, sista seriematchen för året faktiskt. En tung match på blöt gräsplan är alltid tuff, men återigen lyckas Holmen besegra Frisco/HSK, denna gång på deras egen hemmaplan!
Frisco/Herrljunga - HIF, 1-2, Matchens Kanon: Nora

Sammanfattningsvis har Holmen inte förlorat mot Frisco/Herrljunga sedan 2009 och det är något vi skall komma ihåg i denna inledande nyckelmatch på lördag. Vi skall göra allt för att se till att bilden lever vidare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00