Sök i den här bloggen

söndag 9 oktober 2011

Nytillskott i laget

Nu är utesäsongen slut för många fotbollslag, men i Holmalunds IF F99/00 kör vi faktiskt vidare ute ända tills den 18 december. Som vi tidigare nämnt har vi ju lyckats få in sponsring för att täcka upp delar av hyran för  Alströmmervallens konstgräsplan, vilket såklart kommer påverka lagets spel riktigt positivt. 

Varje söndag mellan 10.30-12.00 så kör vi öppen träning där vem som helst får komma och träna med oss, även tjejer som i vanliga fall spelar med andra lag då vi vet att inte alla Alingsåslag satsar på utomhusträning under de kallare delarna av året.

Nu har vi även fått lite nytillskott i truppen och riktigt kul att det också är tre "äldre" tjejer då vårt lag lite dominerats av OO:or. Idag har vi i lagrullorna skrivit in inte mindre än fyra härliga tjejer som redan börjat komma in i laget, självklart lite med att man redan tidigare också känt någon i laget från skolan eller annan sport!

Att vår trupp växer är riktigt roligt, inte minst med tanke på att det för de äldre spelarna (framför allt) är 11-mannafotboll som gäller inför nästa års seriespel. Även om vi är ett gott gäng om sådär 25 spelare så behöver man alltid kunna fylla på när någon är sjuk eller dubbelbokad inför matcher!

Nu närmst väntar Kycklingcupen där man måste ha deltagit i seriespelet under året för att få vara med, men därefter kommer ju fler innecuper innan det är dags att köra igång 2012 års utesäsong. Så bra som det har gått för vårt lag under året skulle det inte förvåna om vi snart börjar få in allt fler duktiga fotbollstjejer som vill spela i ett lag som satsar och vinner!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00