Sök i den här bloggen

lördag 22 februari 2014

Oavgjort mot Lerums IS i årets första träningsmatch

Årets första träningsmatch på stor plan avklarad och till en början märktes det med all tydlighet att vi inte kunnat träna in spelet på elvamanna för Lerums IS fick dominera matchen totalt och det mesta av spelet fördes på Holmalunds planhalva. 0-1 kommer genom ett högt distansskott som sniker in strax nedanför ribban och 0-2 en stund innan halvlek visar att LIS har ett passningsskickligt lag!

Till andra halvlek var målet satt, ut och visa vårt spel från förra året och vilken kalldusch då när istället 0-3 trillar in. Kanske detta var tändvätskan som krävdes för en stund senare är det Lisa som dribblar sig fram från halva plan och reducerar till 1-3. Nu börjar Holmen komma in i gammal fin form och 2-3 en stund senare kommer via en frispark där till sist Malin får fram en tå in i mål. Nu är det istället Lerum som får försvara och med vårt tryck kommer även kvitteringen 3-3 när Bea får fastställa det som till sist blir slutresultat.

Positiva intryck vi ska ta med oss från denna match är självklart upphämtningen där alla håller ihop och ser till att få igång spelet, jättekul också att så många föräldrar följde med och hejade på tjejerna, det ser vi gärna mer av under året :) Sammanfattningsvis ett helt ok resultat i första träningsmatchen och extra kul att se två helt nya tjejer som gör debut på elvamanna med röda tröjor. Varmt välkomna Elin och Emilia, kommer bli jättekul att ha er i laget!