Sök i den här bloggen

lördag 8 februari 2014

Två träningsmatcher och en cup till att börja med

kramkalas efter finalen i Vedums Tjejcup förra året
Utesäsongen närmar sig med stormsteg och i år har vi ju anmält ett lag till Division 3 och ett till Division 4 så det kommer behövas spring i benen redan från start. Skönt då att vi snart kör igång med försäsongens träningsmatcher och den första är ju redan 22 februari när vi åker ner och hälsar på Lerums IS igen. Det brukar vara ganska jämna matcher där och en perfekt förstamatch i elvamanna för året.

Redan dagen efter har storasyrrorna i F98 bokat Alströmervallen för internträningsmatch inför DM F16 och som en start lånar dom in 10 tjejer från F99/00 som får vara med och visa upp sig. Kan bli fler också beroende på hur många F98:or som kan vara med den dagen.

Den 2 mars sen är det i stort sett full Holmenstyrka som åker upp för att delta i vårens sista Futsalcup, Tjejcupen i Vedum som vi vann F14 förra året. I år har vi två lag i F16 och det lär bli rejäla fighter även om vi inte kunnat hitta än vilka motståndare det blir.

Nästa vecka är det ju sportlov och många som åker bort. Vi kör ändå på med träningar som vanligt, dels F98 på måndag för er som får kallelse, uteträning på onsdag och inneträning på torsdag. Hoppas vi får skön uppslutning där :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00