Sök i den här bloggen

söndag 7 juli 2013

Holmen klipper Häcken

En spännande match mot ett Häcken som i sina bästa stunder tillhör de bästa 00/lagen i Gbg regionen skulle bli en härlig utmaning för våra tjejer. Vi behöver matcha inför dana och de inför Gothia så vi var lite spända på hur vi skulle stå oss mot detta motstånd. Häcken hade lånat in ett par 98 tjejer och vi ett par 99 tjejer för att täcka upp i dessa semestertider. Tanken var ju att denna match främst var för F13 laget i dana. För dagen hade vi även med oss 3 av de 4 01 tjejer som idag debuterade på 11 manna.

Matchen gör igång i ett bra tempo där spelet böljar fram och tillbaka. Allt eftersom tiden går tar vi över mer och mer. Vi har ett par frilägen som deras större backar lyckas avstyra precis i sista stund och ett par avslut som vi sätter rakt på målvakten. Vi väntar på ledningsmålet när de sticker upp i en kontring och gör 1-0 som står sig till halvlek. I andra byter vi målvakt och Emelie går ut och bea ställer sig. I andra halvlek tar vi över ännu mer och rullar ut häcken rätt ordentligt. Vi gör 3 fina mål efter bra kombinationer med ett rappt passningsspel. Skulle faktiskt kunnat vara några fler mål för oss. Alla gör verkligen en jättebra match. Vi har en stabil centrallinje och ett fint och vårdat passningsspel. Våra 01 tjejer tar för sig ordentligt och rullar boll jättefint extra roligt också att se Wilma och Lovisa på topp som springer rätt nästan hela tiden, jagar och vinner mängder av boll.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00