Sök i den här bloggen

torsdag 18 juli 2013

Dags för träningsmatch mot Landvetter

ok, så fruktansvärt länge sen vi mötte Landvetters F99/98:or, så vi nöjer oss med senast vi var i Landvetter... :)
Nu har vi ju kört två sommarträningsmatcher mot F00-motstånd som visat både mycket positivt och även sådant vi behöver tänka lite extra på. Idag är det dags för en rejäl utmaning, Landvetters duktiga F98/99:or som egentligen främst var tänkt för våra äldre tjejer, men såhär i semestertider har vi till slut fått ihop ett ganska ungt lag med 5 99:ers, 7 00:or och 2 01:or. Landvetter leder just nu Sanktan 3 F99 efter vårens matcher och i F98-serien Sanktan 2 leder man också. Som grädde på moset kommer även flygplatstjejerna ta båten över till Danmark nästa vecka, fast dom spelar i G15 i Dana Cup med två lag. Vad säger vi om den utmaningen :)

Med dessa förutsättningar är det bara att gå in och köra! I serien i år har vi ju faktiskt mött både 98:or, 97:or och till och med något lag som plockat med 96:or och och gett bra motstånd. Träningsmatcher är faktiskt till för att just träna på olika situationer, mot kanske tuffare motstånd än "normalt" och helt enkelt gå ut och ha kul på plan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00