Sök i den här bloggen

tisdag 16 juli 2013

Inspiration på Gothia

från 2012 års Gothia Cup...
I år är vi ju inte med i Gothia Cup, men för varje inlägg vi ser om cupen är det verkligen så man känner att det ju hade funkat att köra två veckor cup på raken, eller hur :) Självklart har vi stenkoll på hur det gått för våra gamla motståndare och med tanke på alla möten kan man ju lätt föreställa sig hur våra tjejer hade kunnat stå upp mot de nya motståndarna i Gothia...

Igår kunde vi se BK Häcken åka på uddamålsförlust mot våra gamla semifinalsmotståndare Bele Barkarby som vann med 1-0, Eriksberg som vi också nyligen träningsmatchat mot vann istället sin match mot tyska FTSV Komet Blankenese med 1-0 och såklart hade vi också kunnat stå som vinnare i dessa matcher. Dagsformen avgör, men riktigt intressant att följa lagen via Gothias härliga hemsida! Tittar vi på andra gamla bekantingar så åkte Hovås/Billdal på en 0-3-förlust mot Bosse, Näset spelade 1-1 mot Kinesiska Beijing Dongcheng, Azalea åkte på stordäng mot amerikanska Marin FC med 0-8, Lerum körde över Järna SK med 4-0 och Jitex mötte än en gång tyska KFV Segeberg och förlorade här med 0-4 (kunde dom inte gjort det förra året istället så hade vi varit i A-slutspel där :)

Det där var ju G13 och kollar vi G14 är det fler sköna bekantingar... Alingsås KIK lyckades klara 1-1 mot mexikanska Estudiantes Queretaro, Frisco/HSK visade att vårens form sitter i och parkerade 5-0 mot Spårvägens FF, Hönö/Björkö fick bästa cupstarten med 4-0 mot FC Hessleholm precis som Jitex som fick 4-0 mot Uppåkra IF 2... Går bra för västkustlagen i årets Gothia :)

Blir riktigt spännande att se sen hur dagens matcher går och till nästa år kommer ni ett gäng rödklädda Alingsåstjejer som är med och slåss om medaljerna!

Edit: KIK förlorade med 2-0 mot Barkarby och Frisco/HSK hade än mer otur när FC Honka från Finland ångade på med hela 6-0! Dagens behållning var AIK FF1 mot Austin Lonestars 99G Solo, vilket underbart passningsspel och bollbehandling från tjejerna från Stockholmsförorten! Jänkartjejerna hade i stort sett endast sitt väl hårda spel som hindrade att det blev fler mål i baken än 3-1! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00