Sök i den här bloggen

lördag 13 juli 2013

Eriksberg får revansch och Sverige piskar Finland

....och som dom suktat efter den :) Eriksberg verkar kommit igång ordentligt och kom 2:a på målskillnad mot Torslanda i högsta serien i Sanktan nu i vår och har tex slagit Häcken med 5-1 för ett par veckor sedan så de tillhör klart de bästa Gbg lagen i F00-klassen. En grymt bra match i högt tempo där Holmen skapar helt klart flest spelande målchanser under matchen. Båda Eriksbergsmålen visar en bit som vi måste finslipa då dom jobbar ruggigt effektivt med sina fasta situationer, i detta fall två hörnmål där vi missar placeringar. Vi å andra sidan bränner mängder av frilägger och hade spelmässigt varit förtjänta av ett bättre resultat sett till matchbilden men bollen skall ju i mål också. 

Faktiskt en av de bästa F13 matcher vi sett, med full fart hela tiden. Efter matchen kör vi "skarpa straffar" som slutar 3-3, enbart övning inför detta i kommande cuper. Själva träningsmatchen slutar 2-1 till Eriksberg som ju då fått sin revansch och en skön boost inför Gothia, dom blir farliga där i år :)


Efter matchen stannar flera av Holmentjejerna kvar i Götet för kvällens match mellan Sverige och Finland. För några dagar sen var några också iväg och kollade Sverige - Danmark och där var det ju oavgjort med mersmak om vi säger så. Ikväll hade vi verkligen tajmat biljetterna perfekt, precis bakom Finskornas mål där hela första halvlek i stort sett utspelade sig 5-0 är respekt och vilken stämning på Ullevi, underbart! Hade vi inte stuckit till Dana till helgen hade det absolut blitt fler matcher, men så länge är det verkligen jättekul att tjejerna även tycker det är kul att kolla på bra fotbollsmatcher tillsammans. Vi har ju tex. spanat in IFK Göteborg - BK Häcken tidigare och det här gör vi om framåt!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00