Sök i den här bloggen

tisdag 2 juli 2013

Holmen goes to Hising Island, part 1

inför senaste mötet med BK Häcken, Supercupen
På lördag är det dags för sommarens första cupträningsmatch och det är BK Häcken som tar emot oss på Slättadamm strax bakom fyrklöversgatan på Hisingen. Häcken är ju varumärket för Hisingsfotbollen och ett lag vi stött på några gånger nu i cuper genom åren.

Vi har ju som sagt en liten revansch att hämta ifrån senaste mötet i Supercupen där en jämn match till slut i sudden gick till Häckenvinst och lite för tidig sorti för Holmens tjejer. Häcken deltog precis i AIKs inbjudningscup där vi tyvärr fick tacka nej då vi redan satsar på Dana i sommar. Där gick det inte riktigt så bra för dom gulsvarta så vi kan nog anta en viss revanschlusta även där. Träningsmatch i all ära men här är det nog ingen som låter bli att satsa för fullt :)

Riktigt kul också att vi till denna match har med oss tre F01:or som också behöver matchas ihop med dom andra inför Dana. Välkomna Eira, Hanna och Isa, blir spännande att se vad ni kan hitta på på en elvamannaplan! Matchstart 14.15 på lördag!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00