Sök i den här bloggen

onsdag 26 juni 2013

Sommaträningsmatcher inför Dana

Mot slutet juli drar ju vi till Dana Cup för en veckas härlig fotboll mot många nya motståndarlag från hela världen. För att komma så bra förberedda som möjligt har vi såklart planerat upp lite träningsmatcher och egentligen har det väl blivit så att vi fått frågan och det har funkat bra tidsmässigt. Tre trevliga och duktiga lag blir det möten mot och de som bjudit in oss att besöka deras fina anläggningar är gängen nedan;

BK Häcken (F00) - 6 juli (Slättadamm)
Häcken är ju ett lag som vi stångats med både ute och inomhus. Jämna matcher hela tiden och resultatmässigt har vi en revansch att hämta (1 Holmenvinst, 2 Häcken och 1 oavgjord match innan). Häcken satsar ju på Gothia i år så blir en bra uppladdning för både dom och oss! Vi har med oss många tjejer så många snabba byten lär det bli!

Eriksbergs IF (F00) - 13 juli (Krokängsplan)
Eriksbergs tuffa gäng har både varit uppe i Alingsås och hälsat på i vår tjejcup och vi har också matchat i både Öboll och Supercup. EIF satsar också på Gothia i år och har utmanat sig själv rejält, mot Holmen har det tidigare blivit en vinst på sju möten så revanschläget är kanske tvärtom här jämfört med vår förra match.

Landvetter IF (F98/99) - 18 juli (Landvetter IP)
Tredje och sista träningsmatchen blir en rejäl utmaning för Holmen. Landvetters "äldre" tjejer är riktigt duktiga och fast vi på fyra möten totalt har 1 vinst och 1 oavgjord så blev det däng i senaste mötet där LIF vann med 5-1. Lagen har endast mötts inomhus tidigare så blir spännande att se hur vi står upp mot dessa tjejer på en elvamannaplan!

En härlig utmaning och riktigt roligt att vi återkommande får sådana här trevliga inbjudningar från duktiga Göteborgsklubbar! En bekräftelse på att Holmens tjejer både är duktiga på plan och att vi har ett väldigt gott rykte bland motståndarlagen! Sådana här matcher är utvecklande för alla och hjälper absolut våra Holmentjejer att utvecklas som fotbollsspelare!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00