Sök i den här bloggen

söndag 16 juni 2013

Dana Cup - Läs in er på deras hemsida!!

Dana Cup - 2013
Nu är det snart bara dryga månaden kvar tills det bär iväg till Danmark och härliga Dana Cup! Det kommer vara en fullspäckad vecka med mycket fotboll, sol, bad och andra aktiviteter tillsammans. Till att börja med vill vi nu att alla som åker med passar på att läsa in sig på Dana Cups välfyllda hemsida, det är mycket att ta in och vi slipper helst få samma frågor om och om igen :)

Vi är ett rejält gäng som åker, 28 fotbollstjejer, 7 ledare och en massa föräldrar som självklart kommer bilda en massiv mur av röda Holmenfans vid sidan av planerna när ni spelar! Vi hoppas och tror att detta verkligen kommer bli ett minne för livet och alla vi pratat med som varit över och spelat i Dana instämmer att detta antagligen är den härligaste, somrigaste turneringen man kan vara med i!

Så återigen, läs in er på hemsidan och allt som står runt vad man bör ha med sig, vilka aktiviteter man kan göra runtomkring så kommer ni väl förberedda till en veckas fotbollsmagi i Danmark i juli :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00