Sök i den här bloggen

torsdag 20 juni 2013

Kort försommarlov för Holmens tjejer

välförtjänt paus i påspackandet på ICA Maxi
Så har då en låååång vårsäsong sett sitt slut... I tisdags avslutade vi vårdelen av seriespelet på allra bästa sätt genom att slå serieledarna i Alingsås-serien, i onsdags hade vi en reeegnig men rooolig avslutning och idag var det ett trött gäng tjejer som gjorde sitt allra bästa att hjälpa superstressiga midsommarsugna kunder på ICA Maxi i Alingsås med att packa varor och samla in pengar till vår Barcelonaresa 2014!

Vårsäsongen har varit fylld av roliga saker med fotbollen! Vi inledde året på allra bästa sätt genom att plocka hem guldet i både Sparbanken Cup (där vi även tog silver i både F13 och F14) och Tjejcupen i Vedum. Öbollen Vintercup blev ett enda lång segerstråk ända till finalen där vi fick vika ner oss mot ett lag vi slog i gruppen. Tyvärr lyckades vi inte heller försvara våra ädla medaljer i Tångahallen eller Supercupen, men så är det när man väljer utmaningar där många andra duktiga fotbollslag deltar!

I år har vi spelat elvamannafotboll i bägge serierna vi deltar i (Div 5 Alingsås + Borås) och väl medvetna om att det är F14-serier lyfte vi upp våra duktiga dubbelnollor en åldersklass och i vår har vi verkligen visat att även om vi har ett F99/00-lag så är det EN grupp tjejer som skapar fotbollsmagi tillsammans :) Trots motståndarlag som plockat in både 98:or, 97:or och 96:or så har tjejerna stått pall och endast förlorat en match i vardera serie och verkligen utvecklats rejält på den stora planen! Just nu leder vi Alingsåsserien och ligger trea i Boråsserien. Till hösten väntar returer mot alla lag och målsättningen är klar... vi siktar såklart på förstaplatsen i bägge serier!!

Men innan serierna drar igång runt mitten augusti så är det den allra första utlandsresan tillsammans som gäller när vi mot slutet juli drar till Danmark och Dana Cup tillsammans! Vi deltar i både G13 och G14 och extra roligt att vi lyckats få med lite stöttning i form av ett gäng duktiga fotbollsspelare födda F01! Det kommer bli en riktigt rolig vecka i soliga Hjörring!

Imorgon är det midsommar och sen väntar dryga två veckors ledighet tills sommarträningarna inför Dana drar igång och träningsmatcher mot duktiga BK Häcken och Landvetter IF! Passa nu på att vila, sola och bada ordentligt tjejer!! Det finns något som heter "vila sig i form" och efter en fullspäckad fotbollsvår är det precis det vi vill att ni ska göra och komma tillbaka fullt laddade inför sommarcup :)

Från oss alla i ledargänget, ett STORT TACK till Alingsås bästa fotbollsgäng och självklart ett extra tack till alla föräldrar som hjälper till att stötta med skjuts, stöd på läktaren i matcher och mycket mycket mer!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00