Sök i den här bloggen

onsdag 9 maj 2012

Holmen höjer ribban i Division 6 Alingsås


Då var det dags för den idag helröda maskinen från Alingsås att göra en liten resa till våra inte helt okända motståndare i Östadkulle. Vi började matchen lite försiktigt med att rulla runt bollen och spana in våra hur Östadkulle ställt upp. Efter ett par kantbollar märkte vi hur våra spelare drog ifrån deras backar och med ökat självförtroende trummade vi igång vårt eget spel ordentligt. Tjejerna snackade mycket ute på planen idag och det gav resultat för målen började rulla in rejält och frustrationen lyste i våra motståndares ögon.

Idag vill vi ge ett extra plus till variationerna av uppspel, vi låste fast bollen på mittfältet för att sedan slå en djup passning mellan deras backar som våra anfallare snappade upp och levererade gång på gång, kantspelet satt perfekt! Idag testade vi några olika kombinationer av positioner och spelare vilket gav god utdelning och framför allt gav det oss ledare ytterligare svar på hur gänget skall spelas.  Detta var en match där Holmalund för spelet i 70 minuter och vilken underbar känsla att se tjejernas spel idag.

#23. Malin Rönnkvist<br /><b style="color:red">Central Mittfält</b>Matchens kanon: För ett enormt slit och kämpaglöd och ett välutvecklat spel sinne visade Malin Rönnkvist idag vilken position som tillhör henne . Vår mittfältsmotor spann som en katt, snackade som aldrig förr, levererade klockrena bollar till sina lagkompisar och som extra grädde på moset så gjorde Malin också framspelningen till dagens absolut snyggaste mål. För denna delikates stod Malin och Ellen som kockar när vi får en frispark i straff området (för en otillåten bakåtpass). Malin viskar något till Ellen och går fram helt kallt till bollen och klackar till Ellen som drar den stenhårt under ribban. Vi tränare såväl som publik står och bara och gapar över denna delikatess!

Underbart spel idag tjejer. Nu öser vi på och har roligt så kommer detta bli hur kul som helst.

Målskyttar: 
Molly 3
Emelie 4
Elenora 1
Helin 3
Nora 1
Ellen 3.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00