Sök i den här bloggen

lördag 5 maj 2012

Kickoff inför seriesäsongen 2012

Så var det då äntligen fredag och vem kan motstå sisådär fem timmar kul med bästa gänget i Holmalunds IF F99/00!? 17.30 körde träningen igång och det var i stort sett full uppslutning, riktigt kul!Brogårdsvallen visade sig vara ledig och klart vi passar på att träna på Holmalunds huvudplan så fort vi kan :)

Nu var det kanske något helt annat som satt i huvudet på tjejerna för det var inte direkt högsta tempo under träningen och även en och annan som lite väl tidigt började fråga "vad är klockan", "skall vi åka snart" och liknande och efter en (mot slutet) tempofylld 9-mannamatch så bar det iväg mot badhuset. När vi kommer så möts vi av en hemskans massa bilar och folk som lämnar Nolhagahallen och visst ja, det var ju handbollsavslutning idag och såklart då fyra av våra lagkompisar som slöt upp därifrån också!

Tänk, en hel simhall bara för oss själva och med musiken pumpande var det en härligt skön samling tjejer och halvtokiga ledare som bara hade så himla kul tillsammans. Det här måste bara vara världens bästa fotbollsgäng och det är så skönt att se så här många tjejer som bara har kul ihop! Inga sura miner, bara en riktigt härlig grupp med sköna tjejer! Halva tiden in så avbryter vi lekandet lite för att trycka i oss lass efter lass av Alingsås bästa pizzor och sen tillbaks i badet fram till 21.30-tiden... Precis såhär som vi vill ladda igång inför säsongen och nu tjejer, nu är det bara att köra för fullt så kommer vår laganda och härliga gemenskap ge så himla mycket under året!!

Nu tillkommer arbetet med att redigera all film vi tog med Coach Jockes action-kamera... we'll be back!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00