Sök i den här bloggen

lördag 5 maj 2012

Holmalunds IF F99/00 fotbollsläger 2012

Nu är det bokat... Holmalunds IF F99/00's årliga fotbollsläger som vi kickstartar varje höst med!

I år är det den 10-12 augusti (avresa fredag eftermiddag och hemresa söndag eftermiddag) som gäller och varje tjej som varit med på tidigare läger kan garantera att detta vill man inte missa! De senaste två åren har vi hållit till nere i Varbergsområdet, men i år så har vi tagit ut svängarna lite mer och hittat ett nytt ställe som ser helt underbart ut med skön fotbollsplan och mysiga lokaler!

Som vanligt kommer dagarna innehålla rejält med nya fotbollsövningar, träningsmatcher mot lokala lag och en hemskans massa andra roliga aktiviteter (inklusive rejält med bad!) Det här är en rejäl vitamininjektion inför höstens fotbollssäsong!!

Vi kommer inte avslöja riktigt än exakt vart det är vi ska resa, men det vi kan lova är att det här vill man inte missa :)

3 kommentarer:

  1. Ha ha,,, jag ser var det är..... :)


    Janne// Hönö/Björkö F-99

    SvaraRadera
  2. Sssssh :)

    Har ni inget annat uppbokat den helgen kanske vi kan hitta på något skoj ihop!? Träningsmatch eller bara lite träningstipsutbyte är ju alltid uppskattat!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Absolut Tobbe,,,

      Vi hörs närmare aug...

      Radera

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00