Sök i den här bloggen

onsdag 2 maj 2012

Derby, Holmalunds IF vs Alingsås KIK 120502

Det här blev ju inte riktigt som vi hade tänkt oss... 2-0 för våra motståndare KIK och vi får väl kasta blickar på Allsvenskan och jämföra oss med IFK Göteborg som inte heller rosade marknaden i början av säsongen, men nu tuffar på rejält och klättra för varje match... Vi har två gånger till på oss att ta revansch på våra blåa vänner från Noltorp i årets serie och nu gäller det bara att få ihop alla dessa duktiga tjejer till en fungerande maskin igen!

Det vi kan ta med oss från denna match är att vi har ett väldigt starkt lag individuellt och med tanke på så många spelare på nya positioner (plus nytillkomna att spela in i laget) så har vi enbart positiva bekymmer att ta hand om framåt. 

#22. Veronica Köhler<br /><b style="color:red">Målvakt</b>I dagens match fanns det en spelare som verkligen snäppat upp och stod för ett par riktigt vassa ingripanden (bland annat en straffräddning), den vi talar om är förstås vår duktiga målvakt Veronica Köhler, som idag utan tvekan var lagets bästa spelare. Tack Veronica för en riktigt bra match!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00