Sök i den här bloggen

lördag 30 augusti 2014

Semifinaldags i DM!!

There can be only one...
Så börjar det då dra ihop sig till semifinal i DM F14 och imorgon är det dags för Holmalunds IF att åka upp och hälsa på Skultorps IF på Orkanvallen. Detta 00/01-gäng har vi endast mött inomhus tidigare och på två möten är det 9-0 i målskillnad för våra röda tjejer. Det säger egentligen inte så mycket när det gäller 11-manna och tittar vi på SIFs resultat det senaste så leder dom just nu Div 4 Norra med 8 vinster (5 raka nu i höst), 2 oavgjorda och 3 förluster. Det finns toppkvalitet i detta gäng och cupmässigt plockade dom tex. före sommaren hem guldet i Skadevi Cup F14.

Holmalunds DM-lag har också imponerat tillsammans, vunnit träningsmatcher mot de bästa F00-lagen i Göteborg och tagit sig fram till semifinal via 13-1 i inledande matchen mot Byttorps IF, 1-0 i en kämpamatch mot Ulricehamns IFK och nu senast ännu en storseger med 10-0 i kvartsfinalen mot Töreboda IK. Detta lag har även hunnit med BilNilsson Cup tillsammans nu innan sommaren och även där gick det hela vägen till seger (i Finalen mötte vi starka Bergdalen IK).

Segraren i denna match kommer få möta Skövde KIK som i sin semifinal inledde med en direktfrispark i mål och höll 1-0 resten av matchen mot duktiga Vänersborgs IF. Finalen spelas den 21 september, i Vedum av alla ställen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00