Sök i den här bloggen

söndag 24 augusti 2014

Idag stöttar F99/00 Holmalunds IF på bred front!


Även om F99/00 varken har egen match eller träning idag så är det fullt av tjejer från vårt lag som på olika sätt stöttar föreningen idag. Det är verkligen härligt att se hur våra tjejer utvecklas och på olika sätt kan vara med i något större än enbart vårt lilla lag, precis såhär som det skall vara i en förening och dessa töser stöter du på om du har vägarna förbi Holmen idag;

Domaruppdrag, 7-manna (10.00, 11.00)
Vi börjar redan 10.00 när vårt F04-lag tar emot Hemsjö IF på Elmander då Cornelia Strandh och Malin Rönnkvist fått domaruppdrag. Redan 11.00 sen är det vårt P05-lag som tar emot Östadkulle SK på samma arena och då är det Mayah Larsson och Cornelia Strandh som står med domarpipan. Härligt tjejer, det är verkligen nyttigt att kunna se en fotbollsmatch från domarens synvinkel!!



Stöttning i F98-truppen, Div 2 Södra (14.00)
Vi har ju stöttat F98-gänget i serien ovanför vår egen under året och nu är det dags för F98 att ta emot Ulricehamns IFK och då är det inte mindre än fyra tjejer från vår trupp (Johanna Carlsson, Malin Rönnkvist, Siri Hedendahl och Molly Östlind) som är med och krigar för fortsatt serieledning. Kör hårt tjejer!!



Debut för F99/00 i Damlaget, Damer Div 3 Södra (17.00)
Efter vår match mot Fristad igår fick vi besked att en representant från Holmalunds Damlag hade varit på plats och imponerats både av vårt anfall och försvarsarbete! Idag är det två tjejer från vårt lag som är med när Dam-U-laget tar emot Rävlanda AIS som ligger på tredje plats i Damer Division 3 Södra där Holmalunds IF just nu leder serien. Stort grattis och ett extra lycka till idag för  Emilia Troije och Beatrice Persson, ta väl hand om chansen tjejer!!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00