Sök i den här bloggen

torsdag 21 augusti 2014

Då kör vi igång tredje och sista serieronden

jaja, sommarbild med Holmen och Fristad... :)
Då var det dags på lördag att vända på serien en tredje och sista gång när Fristads GoIF/Sparsörs AIK/Borgstena IF än en gång kommer på besök till Alingsås. Holmalund som för närvarande leder serien har tagit hem 6 poäng (7-1, 7-0) på de senaste två mötena men Fristad som just nu ligger sist i serien har imponerat i höst med 1-1 mot Ulricehamns IFK och 5-1 mot Västra Mark/Öxnevalla nu senast i Div 3 Södra, så det lär bli en kamp igen!


senast mötet mellan lagen, när Halvorstorp hälsade på i Alingsås
Liksom i vår andra serie är det nu dags för de tredje och sista mötena i Division 4 Västra. Holmen styr idag än en gång färden upp mot Vänersborgshållet när det är dags att möta Halvorstorp/Trollhättans FK. HIF har 6 poäng med sig från de föregående två mötena (3-1, 9-3) och kämpar för att ta hem serien medans HIK/TFK jobbat hårt för att ta sig upp till tredjeplats i serien och nu i höst har medvind med 5-1 mot Sollebrunn i förra och 5-4 mot Arentorp i senaste. Detta lär bli tuffaste mötet lagen i mellan i årets serie!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00