Sök i den här bloggen

fredag 1 augusti 2014

Augusti är här och vi rivstartar med 3 seriematcher

Sommaren är snart över och nu är det bara en vecka kvar till höstens första seriematch... På lördag 9 augusti kommer IFK Örby över till Holmalyckan och veckan därpå kör vi dubbelmöte när först Nittorps IK är på plats och sedan Råda BK landar... Laguttagningarna till dessa matcher är klara och det är bara att ladda på rejält för att plocka 9 sköna poäng som vi så väl behöver för att hålla kvar våra serieledningar :)

Holmalunds IF Alingsås - IFK Örby
Lör 9 aug, 11:00 - Östlyckevallen

Vårt förra möte med IFK Örby var en riktigt jämn och tuff match som slutade oavgjort. Då kände vi att detta är seriens tuffaste motstånd, men Örbys matcher därefter med förluster mot Västra Mark/Öxnevalla, Ulricehamn och nu senast Nittorp gör att laget faktiskt parkerar på näst sista plats i serien med 13-16 i målskillnad. Ännu ett svårbedömt lag i denna jämna serie där nästan alla lag verkar ha möjlighet att plocka poäng ifrån varandra! Matchen fick först flyttas från juni till juli då Örby hade svårt med lag och nu från juli till början augusti då vårt spelschema/frånvarande spelare blev allt för tufft...

Holmalunds IF Alingsås - Nittorps IK
Lör 16 aug, 11:00 - Brogårdsvallen 

Nittorps IK kommer på besök den 16/8 för att försöka ta revansch från vårt möte uppe hos dom som slutade 4-2 i Holmens favör.NIK ligger just nu 3:a i Div 3 Södra och har 4 vinster och 4 förluster på kontot. De tre matcher som laget spelat i juni har man vunnit och här kanske det framförallt är vinsten med 5-2 mot Örby som imponerar. Holmen ställer upp med ett lag där hälften av gänget inte var med i förra mötet, så det kommer bli en spännande tillställning där vi förväntar oss mycket kamp från bägge håll. Var på Brogårdsvallen 11.00 och heja fram tjejerna mot serievinst!

Holmalunds IF Alingsås - Råda BK
Lör 16 aug, 13:30 - Brogårdsvallen

Råda BK var det sista laget vi mötte i seriespel före sommaren. En match där Holmen totalt dominerade första halvlek och i andra lät Råda komma tillbaka, men ändå vann ganska komfortabelt med 6-2 till slut. Råda ligger näst sist i Division 4 Västra med 1 vinst, 2 oavgjorda och 2 förluster (dom verkar ha lite problem att ordna grästider för matcher hemma, så har lite matcher hängande) Eftersom vi denna lördag spelar två hemmamatcher direkt efter varandra har vi här gjort så att vi lyft upp ett gäng tjejer från vårt 01-lag för att få en extra träningsmatch tillsammans innan det är dags för semifinal i DM den 31/8. 13.30 rullar matchen igång på Brogårdsvallen, hoppas att många hemmafans denna lördag :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00