Sök i den här bloggen

lördag 27 april 2013

Vi synar seriemotståndarna i Division 5 - 2013

Nu är det seriestartshelg och egentligen skulle vi haft derby idag, men vi sätter istället igång med bortamatch mot Rydboholm imorgon. Nu tänkte vi spana igenom våra motståndares senaste resultat (så gott vi kan hitta)

Division 5 Alingsås

KIK:orna har vi stött på både en och två gånger i årets cuper och vi har blandat och gett med vinster. KIK har plockat hem guld i sin egen Sparbankscup (där vi tog silver), dom plockade hem bronset i årets Tångacup och nu senast silver i vår egen Holmacup förra helgen. Var nära nära att gå vidare i årets DM-F14, men föll på målsnöret, alltid ett lag att hålla ett extra öga på :)

Arentorp har vi inte riktig koll på vad dom sysslat med under försäsongen mer än att dom först vann DM-F14 mot Gauthiod, men sen blev fråntagna segern för att dom använt överåriga spelare. Deras 98:or vann Division 5 Vara förra året och vi kan nog förutsätta en och annan 98-tjej även i våra seriematcher, förväntat tufft motstånd!

Falköping hade inte jätteflyt i seriespelet förra året, men vi som stött på dom några gånger vet att dom har en hel del extra att ge. Falköpings 99:or har inte varit med i cuper som vi kört och vi hittar inte något direkt på hemsidan som berättar mer. DM-F14-mässigt har laget precis fått vika ner sig mot Skultorpstjejerna som vann en förlängning.

Herljunga har verkligen fått igång sitt spel i år, dom slog ut Holmen efter förlängning i DM-F14 och nu senast plockade dom hem Holmacupen där vi ju samlat ett gäng starka lag som serieförberedande. Antagligen årets lag att slå i Division 5 Alingsås och kanske favorit till serieseger i år...

Yup, det var ju vi det!

STN är ju ett lag med blandade åldrar och även om dom precis som vi nu kör första säsongen på 11-manna så har dom ju storleken på sin sida i närkamperna. Detektivmässigt hittar vi bara ett resultat i år och det är 0-0 mot JK10. På förhand känns det som intressanta matcher!

Vissa lag har man mindre bra koll på och Vartofta är ett sådant. Blir intressant att följa i serien i år!

ÅTR spelade ju niomanna precis som några av våra tjejer gjorde förra året och lite blandade resultat, men ändå ett stabilt målgörande i varje match. En perfekt motståndare att köra igång serien mot för oss den 2/5!


Division 5 Borås

Kronängs IF
Om Alingsåsserien var lite främlingslegion i år så är det snarare tvärtom i Boråsserien där de flesta lag förutom Holmen stött på varandra många gånger tidigare. Kronäng blir intressanta motståndare, ett lag vi märkte inomhus kämpade på rejält till slutminuten!

Mariedals IK
Mariedal kallar sig själva för F15 på hemsidan och det blir intressant att se om det kommer ett gäng F98-tjejer till matcherna eller hur uppdelningen ser ut. Lite kort om resultat annars

IFK Örby
Örby har Holmen som förstamatch den 5/5 och riktigt kul att se fler 00-lag än oss i serien i år. Elvamanna är tufft att ta till sig och att få detta extraår på jämnåriga är grymt nyttigt!

Svenljunga IK
Svenljunga verkar vara ett blandat 98/99/00-lag som bla vunnit mot duktiga Örbys (99:or??). Verkar som vi får vänja oss med lite äldre motståndare även i år.

Borås AIK
BAIK har tyvärr fått ge lite matchåterbud har vi sett i år och vi hoppas verkligen att det inte påverkar seriematcherna. Blir kul att stå öga mot öga med MC'Donaldstjejerna igen :)

Holmalunds IF Vit
Yup, vi igen då!

Kindaholm/Högvad
Ett tufft lag som vi krigat mot några gånger. Blir intressant att möta utomhus!

Rydboholms SK
Vår öppningsmotståndare i serien med match imorgon 28/4. En värdemätare av hur vi fått till vårt eget elvamannaspel!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00