Sök i den här bloggen

onsdag 3 april 2013

Serieförslagen från VFF för 2013 är uppe

Så var då serieförslagen 2013 för Holmalunds F99/00 del uppe på VFF hemsida. Känns som vi tajmats in i två bra serier när vårt ena lag hamnar i Div 5 Alingsås och det andra i Div 5 Borås. Lite lustigt ändå att vissa bortamatcher i "Alingsås-serien" ligger längre bort än Borås-serien, men det spelar ju ingen roll :) Nu börjar datum/tider att sätta sig så vi kan väl passa på att ta en kik på gamla och nya motståndare!

Division 5 Alingsås

Det är väl inte så konstigt egentligen, men AKIK är laget vi mött allra flest gånger (42 varav 21 vinster, 5 oavgjorda och 16 förluster) sedan vi började föra statistik 2010. Historiskt sett har det alltid varit jämnt när man slår ut mötena under säsongen, Holmen har gjort 45 mål totalt och AKIK har gjort 43. Alltid trevligt att åtminstone ha en bortamotståndare på promenadavstånd :)

Detta gäng har varit med samtidigt som oss i både Elljuscupen och Vedums Tjejcup, men av någon anledning har våra lag aldrig stött på varandra. Blir en intressant utmaning att ta sig an!

Falköpings storvuxna tjejer har vi stött på både i Elljuscupen (ute) som Sparbanken Cup (inne). Ett tufft, fysiskt lag som vi dock aldrig förlorat mot (3 vinster och 1 oavgjord). Här blir det till att använda våra nya svarta tröjor vid bortamötena!

Herljunga ligger 5:a på listan över lag vi mött flest gånger (9 totalt varav 4 vinster, 2 oavgjorda och 3 förluster). Ett riktigt duktigt lag som trots en vinst mindre leder målmässigt över oss med 2 fler gjorda mål, hoppas vi kan ta igen detta i år :)

Yup, det var ju vi det!

STN har vi revansch att utkräva på efter vårt enda möte förra året som ju också var premiär för Holmens dubbelnollors niomannaseriespel. En riktigt lång resa till bortamatcherna, men ett väldigt trevligt lag!

Tills för en vecka sedan var Vartofta en blank fläck på vår fotbollskarta. Dubbelmötet i Vedums Tjejcup gav oss en vinst och en oavgjord, ett tufft lag som blir riktigt roligt att möta ute!

Lite spännande med dessa kombinationslag, ÅTR har vi nog aldrig stött på tidigare, men när vi kollar in deras lagsida har dom visat lite skiftande resultat förra året. Som alltid intressant att stöta på nya lag!


Division 5 Borås

Kronängs IF
Kronängs dubbelnollor har vi faktiskt redan mött tre gånger i år, samma dag då i Sparbanken Cup F13 och där hade ju Holmen flytet med sig (2 vinster och 1 oavgjord). Blir intressant att möta dom utomhus nu med sina äldre lagkompisar också!

Mariedals IK
Detta lag har vi endast stött på en gång i vår egen Tjejcup 2011. Då var det en ruggigt duktig tjej som i stort sett ensam drog ner gardinen för Holmen, intressant att se hur dom spelar på elvamannaplan!

IFK Örby
Örby har vi mött två gånger tidigare (1 vinst, 1 oavgjord) men det var ju ett tag sedan. I denna serie ställer dom upp med ett rent 00-lag, kaxigt!

Svenljunga IK
Svenljunga har vi aldrig tidigare stött på, eller överhuvudtaget sett på startlistan i någon cup vi deltagit i. Ett blandat 98/99/00-lag som vi inte kan hitta resultat på, blir en joker i serien :)

Borås AIK
BAIK hade vi ju i serien 2011 och 13-3 till Holmen på 3 möten visar lite hur det gick då. Nu är det två år senare och det blir riktigt intressant att se om laget kanske fått tillskott och vad som hänt sen senast!

Holmalunds IF Vit
Yup, vi igen då!

Kindaholm/Högvad
Ett lag vi endast mött inomhus (tre vinster, 11-3 till Holmen). Svårtippat lag men blir såklart intressant att se om vi kan matcha om även utomhus!

Rydboholms SK
En skön blandning 97/98/99/00/01-lag som bland annat vunnit Blåkläder F14-cup i år. Riktigt kul med ännu en ny bekantskap i vår växande motståndarsamling :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00