Sök i den här bloggen

torsdag 18 april 2013

På lördag är det dags för Holmacupen 2013

Även om vintern i år hängt i något fruktansvärt börjar man ändå känna att våren är på intåg och snart är det även seriepremiär för våra F99/00-tjejer. Vår egen HOLMACUPEN föddes ju ur tanken att det borde finnas en cup för 99:or som ligger i anslutning till seriepremiären och på lördag är det dags...

Tyvärr har vi precis fått besked från Holmalunds IF att samtliga gräsplaner är avstängda både denna och nästa vecka och då har vi endast ett alternativ och det är att spela niomannamatcher på Elmander Arena. Vi har ju tidigare flaggat för detta, men hoppades in i det sista att den sena vårvärmen skulle snabba på processen med att få planerna klara i tid till seriestarten...

I år kör vi ju i lite lagom storlek med totalt sex specialinbjudna lag från närområdet och tanken är såklart att om vi nu lyckas få till den där trevliga och spännande cupen som vi hoppas kanske vi redan nästa år tittar på att dubbla antalet lag och kanske köra både lördag-söndag... Så länge har vi samlat ett rejält gäng föräldrar och tjejer som är på plats hela dagen för att hjälpa alla besökare att känna sig riktigt väl omhändertagna!

08.15 inleds cupen när hemmalaget Holmalunds IF möter upp Halvorstorps IS, ett lag som precis slagit ut Wargöns duktiga tjejer från DM F14, en riktig utmaning direkt för våra röda tjejer!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00