Sök i den här bloggen

fredag 13 juni 2014

Kvartsfinal i DM-F14 närmar sig

Då är det dryga veckan kvar tills Holmalund tar emot Töreboda IK i kvartsfinalen av Länsförsäkringar Cup F14-DM den 22 juni på Brogårdsvallen i Alingsås. Detta är den sista kvartsfinalen som avgör om det blir Holmen som blir det fjärde laget som i höst spelar semifinal i DM.

De andra kvartsfinalerna bjöd på lite intressanta resultat där Skövde KIK var först vidare genom sin 4-1 vinst mot Brämhults IK, dom möter därmed Vänersborgs IF som tog sig vidare med 2-1 mot lokalkonkurrenten Vänersborgs FK. Om vi tittar i backspegeln hur vi själva spelat mot dessa lag har vi endast mött Skövde en gång med 6-0 till Holmen som slutresultat. Vänersborgs IF har vi däremot mött inte mindre än fem gånger med fem vinster och 16-3 i  målskillnad till Holmens favör. Vårt tips här är att Skövde KIK i en tät semifinal tar sig vidare till final slutet september!

På vår sida tog Sjömarkens IF emot Skultorps IF i sin kvartsfinal och där var gästerna ofina nog att vinna med klara 3-0. Sett historiskt till våra egna resultat mot dessa lag har vi ju mött Sjömarken lite fler gånger med sju vinster, två oavgjorda och en uddamålsförlust (18-5 i målskillnad). Skultorp har vi endast mött två gånger (4-0, 5-0) och det är alltså detta lag vi eventuellt får besöka i slutet augusti.

På pappret ser det ut som Holmen är det starkaste laget av de kvarvarande i DM och då har vi "bara" hindret att gå mot vinst mot Töreboda som vi aldrig stött på tidigare. TIK ligger just nu på en stark andraplats i Division 5 Norra med 7 vinster, 1 förlust och 57-18 i målskillnad. Dom inledde DM med en stark 6-1 vinst mot Hörnebo SK och följde upp genom att ta in 0-2 och vända till 3-2 mot IFK Tidaholm i 8-delsfinalen. Nu ställs dom mot oss i en avgörande kvartsfinal där Holmen självklart siktar på ett tidigt avgörande för att ta oss vidare! Har du möjlighet att vara med den 22/6 och heja fram Holmen till vinst så får du gärna gå in på vårt Facebook-event och klicka i att du kommer!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00