Sök i den här bloggen

torsdag 5 juni 2014

Dags att välkomna Halvorstorp till Alingsås

gänget från förra mötet med Halvorstorp
Då var det dags att välkomna Halvorstorps IS till Alingsås på lördag den 7 juni med matchstart 11.00! HIS har i årets seriespel inte direkt fått full utdelning på sitt fina spel och ligger just nu sist i serien (då Källby/Kinne-Vedum ju dragit sig ur). Även om laget står på fyra förluster och en oavgjord så har dom spelat jämna matcher med 2-3 mot starka Arentorp, 1-3 i vårt första möte i år, 3-4 mot Råda, en liten plump med 0-4 mot serieledarna Södra Härene och nu senaste 3-3 mot Åsaka/Sollebrunn (som även vi spelade 3-3 mot).

Holmalund ställer upp med ett riktigt starkt lag där vi har duktiga avbytare på alla positioner och siktar på att börja med högt tempo och öka efterhand precis som vi brukar. Tabellen är lite haltande eftersom KKVs matcher fortfarande ligger kvar och att vår egen bortamatch mot Råda som egentligen skulle spelats i början av juni nu är flyttad till början av juli. Självklart siktar vi här på tre starka poäng och att hålla kvar vår fina svit av obesegrade seriematcher i år. Men vi antar att Halvorstorp kommer att gå för fullt för att få till sin första serieseger i år så det lär bli en riktig fight för er som kommer och heja på lördag förmiddag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00