Sök i den här bloggen

måndag 25 november 2013

Holmens F99/00 drar till Bosön 1-4 maj - 2014

Så är det då klart vart vi drar med hela laget till våren, nämligen Sveriges förnämsta träningsanläggning Bosön uppe i Stockholm. Långhelgen den 1-4 maj kommer hela Holmalunds IF F99/00 att vara på en anläggning som landslag inom många olika sporter och länder kommer tillbaka till år efter år. Vi hoppas såklart att detta kommer vara första, men långtifrån sista besöket där för våra tjejer :)

Under lägret kommer vi att blanda teori, föreläsning med lokal expert, praktik med inbjuden gästtränare och träningsmatcher mot motstånd av allra högsta klass i våra åldersgrupper. Vi satsar liksom förra våren på att stå så bra rustade som möjligt för när serien drar igång! Våra träningsmatchmotståndare är:
Detaljer kring resan, förberedelser etc kommer att läggas upp längre fram när dessa är klara men vi kan väl redan nu avslöja att det kanske inte bara kommer vara fotboll under dessa dagar, det finns mycket annat roligt på ganska kort avstånd...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00