Sök i den här bloggen

lördag 2 november 2013

Kycklingcupen - Imorgon väntar final i F14

Glada Holmentjejer som spelar final i Kycklingcupen F14 - 2013
Så var det då dags för slutspelet i årets Kycklingcupen och det var en stor samling Holmentjejer som laddade upp inför den första utmaningen, Holmalund Blå som skulle spela kvartsfinal mot SMSK/Magra...


Kvartsfinal - Holmalund Blå - SMSK/Magra, 0-2
Vårt Blå lag som visat sådant imponerande passningsspel ställde upp mot SMSK/Magra som redan förra helgen visade att dom tätat rejält bakåt. Även i denna match får vi till ett riktigt skönt passningsspel, men motståndarnas försvar var omutliga och med en oftast välplacerad målvakt som var snabb att sätta igång anfallen framåt. Fast det känns som Holmen har spelet är det SMSK/Magra som får in första målet på en hård långboll som glider förbi duktiga Alva i målet. Det känns ändå som vi har stor möjlighet att vända, men tiden tickar iväg och när dom andra dessutom får in 2-0 med bara några minuter kvar rinner tyvärr tiden ut. Mycket starkt jobbat av lag Blå som ju verkligen ändå är ett lag med framtiden för sig!


Semifinal 1 - Holmalund Röd - SMSK/Magra, 0-1
Vårt röda lag som vann sin grupp förra helgen hade direkt chans till revansch på SMSK/Magra och redan från start satte våra tjejer igång och kom nääästan hela vägen fram. Återigen visar dom vita upp ett riktigt bra försvarsspel och på en snabb kontring får vi tyvärr ett motlägg som studsar rakt på en motståndartjej och in i mål. Inte direkt rättvist sett till matchbilden, men innefotboll är innefotboll och bollen måste i mål på kort tid. SMSK/Magras spelidé sen är att täta bakåt och få tiden att gå och även om Holmentjejerna hela tiden anfaller så rensar motståndarna och tiden rinner än en gång ifrån oss. Det är utan tvekan ett fruktansvärt besviket Holmen Röd som tar emot bronsmedaljen i årets Kycklingcup och nu har vi en chans kvar till final...


Semifinal 2 - Holmalund Vit - Södra Härene, 1-0 (sudden)
SHIF som fullkomligt mosat Alingsås KIK (3-1 eller 4-1) i sin kvartsfinal är såklart ruskigt taggade. Vårt Vita lag kör igång blixtsnabbt och är sånär att få till en målchans direkt från avspark. Sen blir det ett krigande av dess like där Holmens backlinje får imponera och i stort sett utraderar alla målchanser för SHIF. Åt andra hållet är det lite mer skott mot mål, men tyvärr ur ganska skeva vinklar så det blir inte heller där några klara chanser. Istället går semin till sudden där vi kör tre riktigt passningssäkra tjejer ute på plan och till sist är det under stort jubel som Holmen får in det avgörande målet och Holmalund VIT spelar final i Kycklingcupen F14, 2013!!

15.30 spelas F14-finalen imorgon, men redan 9.45 kör F12 igång om ni är morgonpigga :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Jättekul om du har tid att skriva en rad när du besökt vår blogg. Tänk bara på att bloggen riktar sig till läsare i alla åldrar!

Holmalunds IF F99/00 - Sponsorer 2014

Sponsorer för Holmalunds  IF F99/00